Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ασφάλιση αθλητών

Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών ακαδημιών, το πλαίσιο μιας σύγχρονης Ακαδημίας απαιτεί μια εκ των προτέρων προσέγγιση όσον αφορά την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών ασφάλισης των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.

Σε αυτη την κατεύθευνση και μετά απο διεξοδική έρευνα της αγοράς και των διαθέσιμων επιλογών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές και οι αθλήτριες των υποδομών (σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Ακαδημίας) του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας, θα έχουν πρωτοβάθμια ασφαλιστική καλυψη για την περίοδο 2015-2016 μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το ποσό προέρχεται απο χορηγική υποστήριξη της μεγάλου αυτού ασφαλιστικού φορέα ο οποίος"αγκάλιασε" την προσπάθεια αυτή απο την πρώτη στιγμή και ΔΕ θα επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου. Σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες και οδηγίες.

Η παροχή αυτή εντάσσεται στο "πακέτο" υπηρεσιών που δημιουργήσαμε για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας αλλά και τις οικογένειές τους ώστε να είναι σε θεση (κατά το μέτρο του δυνατού και του εφικτού) να απολαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προνόμια και παροχές που προσφέρονται στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τα υψηλά standards των μεγάλων Ακαδημιών του εξωτερικού στους αθλητές και τις αθλήτριες των αθλητικών συλλόγων που έχουν μια στρατηγική σχέση συνεργασίας με την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY, είμαστε ευτυχείς που μια ακομη σημαντική παροχή προστίθεται στο "καλάθι" των σημαντικών παροχών που προσφέρονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας.

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube