Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Διοικητική Ομάδα

             ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Αθήνα, και Επιχερησιακή Ανάλυση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Μ. Βρεττανία.
Είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής (professional trainer) στελεχών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με 20ετή εμπειρία σε θέσης διοίκησης σε επώνυμες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στην οργάνωση και υποστηριξη του ερασιτεχνικό volley έχοντας αναλάβει διοικητικά καθήκοντα σε αγωνιστικές ομάδες διαφόρων αθλητικών συλλόγων.

 

              ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στη Δραπετσώνα και έχει σπουδάσει Διοίκηση Αθλητισμού και sports marketing.
Υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου και βόλλευ για πολλά χρόνια.
Δημοτικός υπάλληλος δήμου Δραπετσώνας και στέλεχος Αθλητικού Οργανισμού δήμου Δραπετσώνας.
Γενικός Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.
Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων στην ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) και Πρόεδρος Επιτροπής Beach Volley,  μέλος  Διοκητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας).
Πρόεδρος ΕΣΠΕΔΑ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής) από το 2012 μέχρι σήμερα.

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Οι υπηρεσίες υποατήριξης της Ακαδημίας STAR VOLLEY πλαισιώνονται απο την ομάδα Πληροφορικής που παρέχει η εταιρεία EUTRAIN και η εταιρεία Πληροφορικής 3A που σε συνεργασία με την Ακαδημίας STAR VOLLEY ανέπτυξε την Ειδική Μηχανογραφική εφαρμογή sports management (ATHLESIS).

      

Περισσότερες πληροφορίες για τα στελέχη της Ακαδημίας μπορείτε να αναζητήσετε, στα επισυναπτόμενα Βιογραφικά Σημειώματα (CVs).

 

ΜΕΕΤ ΤΗΕ ΤΕΑΜ !

 

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ... ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ

Ξεχασμένες λέξεις για πολλούς (ευτυχώς όχι για όλους ...) όπως αθλητισμός, παιδεία, προσωπικότητα και κοινωνία εξακολουθούν να μας εμπνέουν και να μας κατευθύνουν στην πηγή της αθλητικής αριστείας που είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητας του αθλητή μέσω του αθλητισμού και του καλώς νοούμενου συναγωνισμού έτσι ώστε να εξελιχθεί στον αυριανό υπεύθυνο πολίτη που θα διαμορφώσει τις συνθήκες στις οποίες θα εξελιχθεί.

Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ως ομάδα ότι καλύτερο μπορούμε και ότι θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατόν αναπτυξιακές συνθήκες για τους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας !

 

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube