Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ιατρική φροντίδα

Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών ακαδημιών, το πλαίσιο μιας σύγχρονης Ακαδημίας απαιτεί μια εκ των προτέρων προσέγγιση όσον αφορά την κάλυψη των στοιχειωδών ιατρικών αναγκών των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.

Σε αυτη την κατεύθυνση και μετά απο διεξοδική έρευνα της αγοράς και των διαθέσιμων επιλογών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές και οι αθλήτριες των υποδομών (σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Ακαδημίας) του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας, θα έχουν πρωτοβάθμια ιατρική καλυψη για την περίοδο 2015-2016 μέσω μεγάλου ιατρικού φορέα τον οποίο πολύ σύντομα θα ανακοινώσοουμε επίσημα.

Το ποσό προέρχεται απο χορηγική υποστήριξη της μεγάλου αυτού νοσοκομειακού φορέα ο οποίος"αγκάλιασε" την προσπάθεια αυτή απο την πρώτη στιγμή και ΔΕ θα επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου. Σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες και οδηγίες.

Η παροχή αυτή εντάσσεται στο "πακέτο" υπηρεσιών που δημιουργήσαμε για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας αλλά και τις οικογένειές τους ώστε να είναι σε θεση (κατά το μέτρο του δυνατού και του εφικτού) να απολαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προνόμια και παροχές που προσφέρονται στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τα υψηλά standards των μεγάλων Ακαδημιών του εξωτερικού στους αθλητές και τις αθλήτριες των αθλητικών συλλόγων που έχουν μια στρατηγική σχέση συνεργασίας με την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY, είμαστε ευτυχείς που μια ακομη σημαντική παροχή προστίθεται στο "καλάθι" των σημαντικών παροχών που προσφέρονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας.

 

Ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες στα σχετικά Δελτία Τύπου της Ακαδημίας.

To Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου υποστηρίζει την Πρότυπη Ακαδημία Star Volley και το τμήμα volley της Δραπετσώνας
 

Ένα μοναδικό «σύστημα» υγείας για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας

 

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube