Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Έναρξη συνεργασίας με το ΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ, Προπονητή των Αγωνιστικών Αναπτυξιακών Ομάδων

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με τον προπονητή ΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ως Προπονητή των Αγωνιστικών Αναπτυξιακών Ομάδων του Συλλόγου.

Ο Νίκος ως αθλητής (πασαδόρος) είχε μια αξιοσημείωτη αθλητική πορεία με τις αγωνιστικές ομάδες υποδομών και την ανδρική ομάδας της Δραπετσώνας επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Από το 2014 μέχρι σήμερα υπήρξε προπονητής σε αναπτυξιακά τμήματα υποδομών του ίδιου συλλόγου με εμφανή πρόοδο στην εκμάθηση του αθλήματος και οδηγώντας τα σε διαρκή άνοδο με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ομάδας Κορασίδων Β’ την περίοδο 2017-2018 στην τελική φάση (Final Four) της ΕΣΠΕΔΑ, και την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο Νίκος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προπονητή των Αγωνιστικών Αναπτυξιακών Ομάδων του συλλόγου, ενώ θα συνεργάζεται στενά με τον Τεχνικό Σύμβουλο του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley, Κυριάκο Καμπερίδη και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Παναγιώτη Μαρούλη, για την υλοποίηση του συμφωνημένου 3ετούς προγράμματος ανάπτυξης των Ακαδημιών του συλλόγου. Θα είναι επίσης Βοηθός του Παναγιώτη Μαρούλη στη γυναικεία ομάδα, με σκοπό να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια επίτευξης των απαιτητικών στόχων της νέας αθλητικής περιόδου και να συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου.

Καλωσορίζουμε το Νίκο στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία, δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες, υποσχόμενοι αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στην προσπάθεια αυτή.

Σε μια σύντομη δήλωσή του ο Νίκος Μαρμαρινός μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:
«Ευχαριστώ τον Αθλητικό Σύλλογο του Αστέρα Νίκαιας για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου προσφέρει σε μια απαιτητική και υπεύθυνη θέση για το μέλλον του Συλλόγου, αλλά και για όλα τα μέσα που μου προσφέρει για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουν όλες οι αναπτυξιακές ομάδες τους στόχους τους και πάνω από όλα θα εξελίξουμε την Ακαδημία του Αστέρα Νίκαιας και της Star Volley Academy, ως μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες και εξελίξιμες Ακαδημίες βόλεϊ στην Ελλάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Δραπετσώνας, τις αθλήτριες και τους γονείς τους, με τους οποίους μοιράστηκα για πολλά χρόνια εμπειρίες, συγκινήσεις και μια συνεχή πορεία ανάπτυξης και προόδου».

 

                

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube