Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Έναρξη συνεργασίας του Αστέρα Νίκαιας με τη Νικόλ Ζαχαρέα, Γενική Αρχηγός της γυναικείας ομάδας volley

Η διοίκηση του τμήματος volley του αθλητικού συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τη Νικόλ Ζαχαρέα η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Γενικής Αρχηγού στη γυναικεία ομάδα volley του συλλόγου.

Νικόλ Ζαχαρέα

Η Νικόλ, με μεγάλη καριέρα ως αθλήτρια σε μεγάλους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, έχει τεράστια εμπειρία στη διαχείριση αθλητικών σχέσεων και αναμένεται με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα να βοηθήσει τις αθλήτριες στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, να προωθήσει τη νοοτροπία και την κουλτούρα του συλλόγου και να αποτελέσει τον απαραίτητο σύνδεσμο της διοίκησης με την ομάδα, συνεισφέροντας ουσιαστικά στο εγχείρημα του Asteras project.

Καλωσορίζουμε τη Νικόλ και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η διοίκηση θα είναι κοντά της σε κάθε τι που θα χρειαστεί και το οποίο άμεσα θα τεθεί στη διάθεσή της.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη νέα Γενική αρχηγό της γυναικείας ομάδας volley του Αστέρα Νίκαιας, η διοίκηση του τμήματος volley του αθλητικού συλλόγου και της Ακαδημίας Star Volley ευχαριστεί το μέχρι πρόσφατα Διευθυντή του γυναικείου τμήματος Μιχάλη Μαθιουδάκη για την προσφορά και τη συνεργασία του με το σύλλογο την περίοδο που ανέλαβε τις υποχρεώσεις του συγκεκριμένου ρόλου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιδίωξη.
 

            

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube