Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ένα μοναδικό προπονητικό summer volley camp απο τον Αστέρα Νίκαιας και τη Star Volley Academy

ELITE VOLLEY CAMP
Αστέρας Νίκαιας

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη για φέτος το καλοκαίρι ενός προπονητικού volley camp το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για νεαρές αθλήτριες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις τεχνικές δεξιότητές τους καθώς επίσης και την ενδυνάμωσή τους.

Αυτό το ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα αντιστοιχεί σε μια μεγάλη προπονητική περίοδο (χρονικό διαστημα ενός περίπου μήνα) με 20 τρίωρες προπονήσεις για τις ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή για πέντε (!!!) συνεχόμενες εβδομάδες (18 Ιουνίου – 13 Ιουλίου 2018).  

Οι προπονήσεις θα γίνονται με τις οδηγίες και τη συμμετοχή των προπονητών Παναγιώτη Μαρούλη, Νίκου Μαρμαρινού και Μπέτυς Δουρδουλάκη υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley Κυριάκου Καμπερίδη ενώ θα χρησιμοποιηθεί σύγχρονος προπονητικός εξοπλισμός.

Το κόστος του προπονητικού προγράμματος έχει καθορισθεί στο ελάχιστο δυνατόν σε σχέση με τη χρονική διάρκεια του έργου (5 εβδομάδες) και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στις αθλήτριες που θα συμμετέχουν και κυμαίνεται έως και 50% από τιμή αντίστοιχων προγραμμάτων μίας εβδομάδας.

1ο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας
(περιοχή: Νίκαια, Σαλεπιτσάρη)
Ώρες: 11:00-14:30 (Δευτέρα – Παρασκευή)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στην επιβεβαίωση των συμμετοχών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας (για επιβεβαίωση συμμετοχής): 6972 327 270

Ένα μοναδικό summer volley camp σας περιμένει !!!

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube