Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/4/2019

Υλοποιιώντας το σχεδιασμό της επόμενης αθλητικής περιόδου, η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με τον προπονητή Παναγιώτη ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟ.

Ο Πανσγιώτης έχει μακρά παρουσία και ιστορία στο χώρο του volley και είναι μια ιδιαίτερη μορφή στο Νικαιώτικο volley αφού ήταν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας volley του Ιωνικού Νίκαιας για πολλά χρόνια.  Αγωνίστηκε στις ομάδες Εστία Φιλίας, Αγ. Παρασκευή, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Ιωνικός Νικαίας, Κτησιφώντας Παιανίας, Πανελλήνιος Γ.Σ. και Γ.Ε. Μεσσηνίας. Με τις ομάδες volley Α.Ε. Νίκαιας και Α.Ο. Παγκρατίου με τις οποίες συμμετείχε σε ομίλους του European Challenge Cup. Σημαντική όμως υπήρξε και η αθλητική του διαδρομή στο Beach Volley όπου διακρίθηκε σε πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις από 1997 έως το 2001. Έχει βραβευθεί με 9 χρυσά, 10 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις.

Ο Παναγιώτης έχει συνεργασθεί με επιτυχία σε πολλούς συλλόγους (ανδρική ομάδα) Έσπερου Καλλιθέας, (και τις γυναικείες ομάδες) Απολλώνιου Κερατσινίου και Αίολου Ταύρου καθώς επίσης και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Ο Πσναγιώρης Δημητρακάκος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Νίκαιας ενώ θα έχει ενεργό υποστηρικτικό και οργανωτικό ρόλο στην υποστήριξη του έργου των προπονητών Νίκου Μαρμαρινού και Ερμάλ Τσικόγια στις αγωνιστικές αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου. Μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Μαρούλη που θα έχει τη συνολική εποπτεία του έργου και τη διαρκή υποστήριξη της Star Volley Academy, θα συνεργασθούν και θα αποτελέσουν μια πολύ ισχυρή προπονητική ομάδα η οποία θα δουλέψει συστηματικά για την σταθερή ανάπτυξη των ακαδημιών και την εξέλιξη των νεαρών αθλητριών σε υψηλά επαγγελματικά standards που απαιτούνται για την επίτευξη των απαιτητικών στόχων της επόμενης αθλητικής περιόδου (2019-2020).

Είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία μιας πολυμελούς και από τις καλύτερες ομάδες τεχνικών και συνεργατών η οποία αναμένεται με τον επαγγελματισμό, τις πλούσιες αθλητικές εμπειρίες και το ιστορικό των επιτυχιών της, να προσφέρουν τα μέγιστα στις νεαρές αθλήτριες και να τις προετοιμάσουν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις της επόμενης αθλητικής περιόδου σε ένα μοναδικό αθλητικό ταξίδι ανάπτυξης και προόδου.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη σε αυτό το πολύ σημαντικό και ξεχωριστό project του Αστέρα, έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή, επιτυχημένη και γεμάτη πρροοπτικές αθλητική συνεργασία.

Σε μια σύντομη δήλωσή του ο Παναγιώτης μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις του λέγοντας:

"Το όραμα  για τη δημιουργία  μιας ακαδημίας βόλεϊ που θα προσπαθήσει να γίνει πόλος έλξης νεαρών αθλητριών που στόχος τους είναι η  μακροχρόνια αθλητική τους ανάπτυξη και η προσπάθεια που έχει γίνει για να δημιουργηθεί ο καταλληλότερος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, με ώθησαν να δεχθώ την πρόταση συνεργασίας του Παναγιώτη Μαρούλη, δημιουργού του Αστέρα Νικαίας  και του Βασίλη Τζώρτζη ιδρυτή της Star Volley Academy.
Στόχος μας για τις νεαρές αθλήτριες είναι να μπορέσουμε να τις βοηθήσουμε και να τις εξελίξουμε να γίνουν ''η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους''.

 

              

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube