Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ανακοίνωση συνεργασίας με την αθλήτρια ΚΑΛΛΗ ΔΙΚΗ για την περίοδο 2018-2019

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια ΚΑΛΛΗ ΔΙΚΗ (κεντρική).

H Κάλλη μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε την Κάλλη Δίκη στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Κάλλη μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα Νίκαιας και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, για την ένταξη μου στην ομάδα του Αστέρα. Ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω και στις Διοικήσεις, προπονητές και συναθλήτριες των ομάδων που πέρασα στο παρελθόν για την βοήθεια τους. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που πρέπει πλέον να αφοσιωθώ και στις σπουδές μου, αποφάσισα να είμαι ένα κομμάτι των στόχων και των προσδοκιών του Αστέρα Νίκαιας, για το στήσιμο μιας ισχυρής οικογενειακής αθλητικής ομάδας.
Ασυναγώνιστοι Αsteras Fanatics, Διοίκηση και συναθλήτριες εμπρός με υγεία, δουλειά και αγωνιστικότητα να πετύχουμε τους στόχους μας”.

 

                

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube