Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ανακοίνωση συνεργασίας με την αθλήτρια ΠΕΝΥ ΚΑΡΑΚΟΥ για την περίοδο 2018-2019

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο (2018-2019) με την αθλήτρια ΠΕΝΥ ΚΑΡΑΚΟΥ (διαγώνια).

H Πένυ, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε την Πένυ Καράκου στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Πέννυ μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:
«Έπειτα από μια επιτυχημένη χρόνια στην ομάδα της Δραπετσωνας,όπου ευχαριστώ ιδιαίτερα και την κ. Χατζηδημητριου και τον κ. Κογκαλίδη που μου δώσανε την ευκαιρία να παιξω δίπλα τους και τους εύχομαι καλη επιτυχία, πήρα την απόφαση να μεταβώ στην ομάδα του Αστέρα Νίκαιας. Οι άνθρωποι του συλλόγου με τίμησαν με την πρόταση τους παρά πολυ. Θα προσπαθησω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες μας και να εχουμε μια επιτυχημένη χρόνια»

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube