Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Δείτε Ειδικό Αφιέρωμα (PRE GAME) από το sportshero.gr για τις ομάδες volley της Δραπετσώνας για τους τελικούς Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ

Φθάνοντας προς την ολοκήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της φετινής χρονιάς, ο πρώτος απολογισμός της συνεργασίας της  Ακαδημίας Star Volley με το τμήμα volley της Δραπετσώνας, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακός.

  • Η αδρική ομάδα στέφθηκε ήδη πρωταθλήτρια και κέρδισε την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία.
  • Επιπρόσθετα, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ Ανδρών στον οποίο αγωνίζεται την Κυριακή 3 Απριλίου.
  • Η γυναικεία ομάδα αναμένει μερικές αγωνστικές ακόμη μέχρι να “επισημοποιηθεί” η άνοδός της στη Β’ Εθνική.
  • Επιπρόσθετα συμμετέχει στους αγώνες της τελικής φάσης διεκδικώντας τη συμμετοχής της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών την Κυριακή 3 Απριλίου.
  • Σημαντικότατη ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών και του αναπτυξιακού έργου που έχει υλοποιηθεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 γράφεται μια ξεχωριστή αθλητική σελίδα για το τμήμα volley της Δραπετσώνας με δύο ομάδες (η μια πρωταθλήτρια) και η άλλη σε τροχιά ανόδου σε επόμενη κατηγορία, ενώ ταυτόχρονα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αγωνιστικές ομάδες volley του συλλόγου συμμετέχουν στην τελική φάση του θεσμού Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ 2016.

Ολοι οι συνεργάτες της Ακαδημίας Star Volley είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και τους εξαιρετικούς ανθρώπους του τμήματος volley της Δραπετσώνας, μπορέσαμε να υποστηρίξουμε και να συνεισφέρουμε ουσιαστικά - με πολλά έργα και λίγότερα λόγια - σε αυτή τη διαρκή προσπάθεια ανόδου η οποία μόλις τώρα ξεκίνησε (σε πολύ λίγο θα είμαστε σε θέση από κοινού να ανακοινώσουμε καινοτόμες δράσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν το δρομο της επόμενης ημέρσς ανάπτυξης του αναπτυξιακού και αγωνιστικού volley).

Ο συνεργάτης της Ακαδημίας Star Volley sportshero.gr ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα σε αυτή την πολύ σημαντική  στιγμή του συλλόγου με συνεντεύξεις και στιγμιότυπα της ανδρικής και γυναικείας ομάδας volley που συμμετέχουν στα τελικά του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Απριλίου αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ (PRE GAME) ΑΠΌ ΤΟ sportshero.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=rOvZ8My554w&feature=youtu.be

Και τις δύο ημέρες διεξαγωγής των αγώνων του θεσμού, το sportshero.gr θα καλύψει δημοσιογραφικά τις αθλητικές αποστολές και τους αγώνες των ομάδων της Δραπετσώνας με ειδικά αφιερώματα, επωνυμες συνεντεύξεις και πολλά happenings….. !

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές από μια πολύ ξεχωριστή αθλητική στιγμή στην ιστορία του τμήματος volley της Δραπετσώνας  και της Ακαδημίας Star Volley !

Η δημοσιογραφική γίνεται σε παραγωγή του sportshero.gr με χορηγία της  Star Volley Academy και πολλών άλλων χορηγών που θα παρευρεθούν σε αυτή την όμορφη γιορτή του ερασιτεχνικού volley.

Β. Τζώρζτης

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube