Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Δείτε την 1η τηλεοπτική εκπομπή της Ακαδημίας STAR VOLLEY για το αναπτυξιακό volley την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 (video)

Πρεμιέρα θα κάνει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 η διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή της Ακαδημίας STAR VOLLEY με τον τίτλο «ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ VOLLEY ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Η τηλεοπτική εκπομπή αποτελεί την πρώτη συστηματική και καλά σχεδιασμένη προσπάθεια στην Ελλάδα για την ενημέρωση, προβολή και προώθηση των υποδομών του volley. Την τηλεοπτική παραγωγή επιμελείται η ομάδα του sportshero.gr  ενώ το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο υποστηρίζεται από την ομάδα επικοινωνίας της Ακαδημίας STAR VOLLEY και τους συνεργαζόμενους δημοσιογράφους συντονίζοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή, πέρα από τα όρια του καθιερωμένου, πλούσια σε εικόνα, θέματα και συνεντεύξεις απο το χώρο του αναπτυξιακού volley.

Η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές κάθε μήνα (στην αρχή και τα μέσα του μήνα), ενώ βασικό μέρος της αποτελούν τα social media, οι ιστότοποι των φορέων ενώ παράλληλα, θα δίνεται βήμα σε όσους ενδιαφέρονται να εκφράσουν τις απόψεις τους για τον ευαίσθητο  χώρο των υποδομών στον ιστότοπο της Ακαδημίας (http://www.starvolley-academy.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια εκπομπή πολύ ξεχωριστή στην οργάνωση της παραγωγής και την παρουσίασή της με πρωτότυπα τεχνολογικά μέσα αλλά κυρίως με πολύ αγάπη και πάθος για αυτό που σχεδιάσαμε και το οποίο παραδίδουμε κατά πρώτο στους αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο της Ακαδημίας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας αλλά και των άλλων αθλητικών συλλόγων, στους φίλους του ερασιτεχνικού volley και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο φίλο και υποστηρικτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Δείτε λοιπόν στο πάρα κάτω ενημερωτικό video που ακολουθεί, τα θέματα που θα παρακολουθήσετε στην 1η τηλεοπτική εκπομπή της Ακαδημίας STAR VOLLEY την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00.

https://www.youtube.com/watch?v=c2PQFlOCaeI&feature=youtu.be

Κάτι μοναδικό και πρωτοπορειακό ξεκινάει να υλοποιείται μέχρι το τέλος της αθλητικής περιόδου για εσάς τους αθλητές και τους φίλους του ερασιτεχνικού volley και ειδικότερα των αναπτυξιακών τμημάτων volley της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας.

Μείνετε συντονισμένοι για να το παρακολουθήσουμε  μαζί και να προβάλλουμε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου στο χώρο αυτό.

Ραντεβού την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 στην κυριολεξία ... επι της οθόνης !

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube