Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη των αθλητριών των Ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας ΚΑΙ των οικογενειών τους

Το μοντέλο της Ακαδημίας Star Volley όπως έχει γίνει πλέον γνωστό την τελευταία 4ετία από τις επιλεκτικές συνεργασίες της με αθλητικούς συλλόγους στο χώρο του ερασιτεχνικού volley, προωθεί και υλοποιεί μέσω χορηγιών ένα βασικό πλαίσιο προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους αθλητές και αθλήτριες volley των Ακαδημιών των συλλόγων με τους οποίους συνεργάζεται έτσι ώστε αυτοί  να απολαμβάνουν το καλύτερο δυνατόν οργανωτικό και υποστηρικτικό πλαίσιο το οποίο τους επιτρέπει να επικεντρωθούν απερίσπαστοι στην αθλητική προσπάθεια και την απόλαυση της γνωριμίας τους και της εκμάθησης του αγαπημένου τους αθλήματος.
Η έναρξη της συνεργασίας την περίοδο 2018-2019 με τα τμήματα volley του Αστέρα Νίκαιας, δε θα μπορούσε παρά να δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, η Διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία INTERAMERICAN και την ασφαλιστική κάλυψη ΟΛΩΝ των αθλητριών των Ακαδημιών volley του Αστέρα Νίκαιας σε συνδυασμό με τις παροχές υγείας του ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ αποκλειστικά για τα μέλη των Ακαδημιών.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον Ομιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, οι παροχές υγείας στις αθλήτριες των Ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

•  Ατομική Κάρτα Υγείας αθλήτριας Αστέρα Νίκαιας – Ακαδημίας Star Volley

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

•  Δωρεάν απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Γενικό χειρουργό) και της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό).
• Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας €300 ανά περιστατικό για παιδιά έως 14 ετών και €500 ανά περιστατικό για ενήλικες για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα.
• Προνομιακό τιμοκατάλογο σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια.
• Προνομιακή τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
• Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών με εξαιρετικά προνομιακό τιμολόγιο, κατόπιν ραντεβού για τις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρου, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου,Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού).
• Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, με εξαιρετικά προνομιακό τιμολόγιο, κατόπιν ραντεβού για τις εξής υποειδικότητες: Παιδιάτρων ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Οφθαλμίατρου, Ενδοκρινολόγου.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
• Ειδικός Προνομιακός τιμοκατάλογος για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων στους εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινική Παίδων.
• Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up).

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί το γεγονός ότι οι παροχές αυτές ισχύουν ΚΑΙ για συγγενείς  Α’ βαθμού (σύζυγο, παιδιά και γονείς) στο βαθμό φυσικά που τα παιδιά είναι ενεργά μέλη της Ακαδημίας Star Volley του Αστέρα Νίκαιας.

Και ΟΛΑ τα ανωτέρω χωρίς ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τις οικογένειες των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας Star Volley του  Αστέρα Νίκαιας.

Για τη Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν «πακέτο» παροχών στους αθλητές και τις αθλήτριες των Ακαδημιών volley του συλλόγου και να ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας και υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών κατά το διάστημα της ενασχόλησής τους με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα το άθλημα του volley.

Γιατί αυτό που άλλοι αποκαλούν "πολυτέλεια", εμείς το αναφέρουμε ως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και το προσφέρουμε ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των οικογενειών στην άθληση των παιδιών τους στην  Ακαδημία Star Volley του Αστέρα Νίκαιας και την ανάπτυξη τους σε ένα υγιές αθλητικό πλαίσιο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, θα υπάρξει ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της INTERAMERICAN και αμέσως μετά, από τους εφόρους των ομάδων volley και των ακαδημιών.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους άλλους φορείς – εταιρείες από την ασφαλιστική αγορά και τους εκπροσώπους τους με τους οποίους ήλθαμε σε επαφή κατά τη διάρκεια των διερευνητικών συζητήσεων για την υποβολή της εν λόγω προσφοράς. Είναι τόσα πολλά τα νέα «προιόντα» που επιθυμούμε να θέσουμε σε εφαρμογή στο προσεχές μέλλον, ώστε απλά ανανεώνουμε το ραντεβού ….

Γονείς, φίλοι και υποστηρικτές των τμημάτων volley αθλητριών της Ακαδημίας Star Volley του  Αστέρα Νίκαιας, μείνετε συντονισμένοι …. γιατί αυτή είναι μόνον η αρχή. Σύντομα θα σας επικοινωνήσουμε και άλλα ανταποδοτικά οφέλη σε μια σειρά από πρωτοποριακές παροχές ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σύλλογο του Αστέρα Νίκαιας και την Ακαδημία Star Volley.

To project του Αστέρα είναι μεγάλο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα το κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο !

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube