Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Κάντε “share” στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ενδυναμώστε την προσπάθεια !

Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μήνυμα αυτό!
Μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

Την αθλητική περίοδο 2015-2016 η Ακαδημία Star Volley και το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας υλοποιούν μια μοναδική πρωτοβουλία για τα Ελληνικά δεδομένα στο χώρο του ερασιτεχνικού volley. Με τη βοήθεια χορηγών και τη δέσμευση των συνεργατών, προχωρήσαμε στην παραγωγή και παρουσίαση της πρώτης διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής στην Ελλάδα η οποία είναι αφιερωμένη στο χώρο των υποδομών και σκοπό έχει να αναδείξει την προσπάθεια που γίνεται και να αναβαθμίσει συνολικά το άθλημα.

Η παραγωγή και παρουσίαση της εκπομπής στο αθλητικό κοινό της διαδικτυακής εκπομπής "Το αναπτυξιακό βόλεϊ συναντά το μέλλον του αθλητισμού", στοχεύει στο να αναδείξει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομών.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ΟΛΟΙ οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας και των τμημάτων υποδομών του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας, πρέπει να επικοινωνούν (share) τις εκπομπές αυτές στους φίλους και τις διαδικτυακές κοινότητες με τις οποίες βρίσκονται σε επαφή. Ο λόγος δεν είναι μια εγωιστική προβολή του εαυτού τους αλλά η επικοινωνία και η ανάδειξη μιας πολύ σοβαρής επαγγελματικής προσπάθειας που υλοποιείται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και συγκεκριμένα στο άθλημα του volley στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ίδιοι!

Δεν υπάρχει ανάγκη επιβράβευσης αλλά ανάδειξης του έργου που όλοι μαζί υλοποιούμε.

Είναι τέτοιας εμβέλειας και προοπτικής η προσπάθεια αυτή η οποία αποσκοπεί στην αναβάθμιση του αθλήματος, που ούτε στιγμή δε διστάσαμε να δώσουμε βήμα, προβολή και ειδικά αφιερώματα σε άλλα αθλητικά σωματεία και συλλόγους χωρίς απολύτως καμία υποχρέωση.
Είναι χαρά και ευθύνη μας να αναδείξουμε τις υγιείς και φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων που καθημερινά υποστηρίζουν αυτό που όλοι αγαπάμε.

Αυτό όμως δε θα μπορέσει να συμβεί αποτελεσματικά αν δε χρησιμοποιηθεί η «εικόνα» της διαδικτυακής εκπομπής “μοιράζοντάς” την σε φίλους και συναθλητές.

Καντε “share” στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ενδυναμώστε την προσπάθεια επικοινωνίας του έργου αναβάθμισης των υποδομών volley.

Είναι σημαντικό ο κόσμος του volley να έλθει ακόμη πιο κοντά στην προσπάθεια αυτή η οποία αναδεικνύει το άθλημα και τον ερασιτεχνικό χαρακτήρα του στον οποίο όλοι μαζί επενδύουμε χρόνο, συναισθήματα και πόρους.

Η βοήθεια και η συμβολή όλων των αθλητών και αθλητριών και των γονέων τους, θα είναι αποφασιστικής σημασίας.

Σας ευχαριστούμε.
 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube