Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Και κάπως έτσι φθάσαμε στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος γυναικών Α’ ΕΣΠΕΔΑ!

Με πολύ προσπάθεια, συστηματική προετοιμασία, λίγα λόγια και ακόμη μεγαλύτερο πάθος, η γυναικεία ομάδα volley ολοκλήρωσε χθες τους αγώνες της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ με νίκη 3-0 σετ (ΓΣ Ειρήνη) κατακτώντας την 1η θέση την οποία διατηρεί σταθερά στο μεγαλύτερο μέρος των αγωνιστικών.

Το ρεπορτάζ γiα τον αγώνα θα ακολουθήσει σε λίγο.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες για την προσπάθειά σας που ξεκίνησε πέρσι τον Ιούνιο και θα συνεχιστεί ακόμη πιο έντονα για μερικές αγωνστικές ακόμη μέχρι να “επισημοποιηθεί” η άνοδός της ομάδας στη Β’ Εθνική.
Ο απολογισμός της κανονικής περιόδου δε θα μπορούσε παρά να είναι θετικός για την πρωτοπόρο ομάδα: 19 νίκες και 3 ήττες έχοντας χάσει συνολικά 14 σετ σε ολη τη διάρκεια του πρωταθλήματος!

Αυτό που όμως αναγνωρίζουν φίλοι, υποστηρικτές αλλά και αντίπαλοι είναι ότι η γυναικεία ομάδα, με έναν από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας της κατηγορίας, βρίσκεται σε διαρκή αναπτυξιακή αγωνιστική πορεία παίζοντας συνολικά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος καλό και ποιοτικό volley κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή της περιόδου.

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια Ολγα Χατζηδημητρίου και σε όλη την ομάδα που βοήθησε τεχνικά αυτή την προσπάθεια, την έφορο αλλά και όλους εκείνους που ανώνυμα και αθόρυβα υποστήριξαν αυτό το έργο όπως επίσης και στη Διοίκηση του συλλόγου που ήταν διαρκώς παρούσα στην υποστήριξη και ενδυνάμωση αυτής της προσπάθειας.

Τα λόγια ως συνήθως τελειώνουν τώρα και επικεντρωνόμαστε στους τελικούς του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ το Σαββατο και την Κυριακή 2 και 3 Απριλίου στους οποίους συμμετέχει η γυναικεία ομάδα volley διεκδικώντας το Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ 2016 αλλά και στους επερχόμενους αγώνες ανόδου (play-off).

Μέχρι τότε, αναμένουμε όλους τους φίλους του volley της Δραπετσώνας και τους πολλούς φίλους, υποιστηρικτές και χορηγούς της Ακαδημίας Star Volley να δώσουν το παρόν στους ενδιαφέροντες αγώνες Κυπέλλου του ξεχωριστού αγωνιστικού διημέρου που ακολουθεί τοσο για τη γυναικεία όσο κι για την ανδρική ομάδα volley της Δραπετσώνας.

Καλή Επιτυχία και Καλή Συνέχεια !!!

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube