Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Μεγάλη νίκη - πρόκριση των Κορασίδων της Δραπετσώνας - για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 6 καλύτερες ομάδες της Α’ Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ

Το Σάββατο 19.11.2016 μετά απο ένα συγκλονιστικό αγώνα, η ομάδα Κορασίδων της Δραπετσώνας νικώντας για 2η φορά τη φετινή περίοδο, την περσινή φιναλίστ του Final Four Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ ομαδα του Αιγάλεω με 3-1 σετ και προκρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 6 καλύτερες ομάδες Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.

Πέρσι η ομάδα Κορασίδων προκρίθηκε στις 6 καλύτερες ομάδες Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ  φθάνοντας ένα μόλις βήμα πριν την είσοδό της στην τελική φάση (Final Four) της διοργάνωσης. Η πρόκριση επιτεύχθηκε επι μίας πολύ καλής ομάδας (ΑΟΝ Αργυρούπολης) η οποία τα τελευταία χρόνια πλασάρονταν στις τελικές φάσεις με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις.
Τη φετινή χρονιά και μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη, η ομάδα Κορασίδων προκρίθηκε στις 6 καλύτερες ομάδες Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ και θα διεκδικήσει όπως κάθε φορά τη μέγιστη  δυνατόν διάκριση που δικαιούται. Η πρόκριση επιτεύχθηκε επι της μόνιμης πρωταθλήτριας την τελευταία 3ετία ομάδα του Αιγάλεω γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη σημαντική αυτή διάκριση σε αυτό το πρώτο στάδιο.
Τις δύο περιόδους σταθερής ανάπτυξης και προόδου της ομάδας Κορασίδων, η πρόκριση ειπτεύχθηκε επι πολύ αξιόλογων και δυνατών αγωνιστικά ομάδων γεγονός που επιβεβαιώνει τον επιτυχή σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση του σχεδίου.
2012-2013
ΑΙΓΑΛΕΩ: Πρωταθλήτρια τελικού Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δευτεραθλήτρια ομάδα τελικού Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ
2013-2014
ΑΙΓΑΛΕΩ: Πρωταθλήτρια τελικού Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ
2014-2015
ΑΙΓΑΛΕΩ: Πρωταθλήτρια τελικού Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δευτεραθλήτρια ομάδα τελικού Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ
2015-2016
ΑΙΓΑΛΕΩ: Δευτεραθλήτρια ομάδα τελικού Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ

Η παρουσία και η υποτήριξη του κόσμου που παρακολούθησε τον αγώνα ήταν πολύ μεγάλης σημασίας αφού τόσο η πορεία οσο και η αναγνώριση της  προσπάθειας που γίνεται, προσελκύει διαρκώς μεγαλύτερο αριθμό θεατών οι οποίοι το Σάββατο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες.

Στην Ακαδημία Star Volley, η οποία σταθερά υποστηρίζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα του αθλητκού συλλόγου της Δραπετσώνας, νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γιατί ο σχεδιασμός που έγινε πολλούς μήνες πριν σε συνεργασία με τη διοίκηση και την προπονήτρια Όλγα Χατζηδημητρίου, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη επιβεβαιώνοντας τη συνεχή και διαχρονική αναπτυξιακή προσπάθεια των νεαρών αθλητριών για τις οποίες ο πρώτος στόχος κάθε φορά είναι να αποδίδουν καλύτερο και ποιοτικότερο volley δικδικώντας κάθε φορά την επιτυχία.

Ολοι μας είμαστε διπλα τους και στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή με χαμηλούς τόνους και με ακόμη μεγαλύτερη πίστη και όραμα για το μέλλον.

Καλή συνέχεια στην επόμενη φάση.

Τα καλύτερα έρχονται !!!

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube