Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Νέοι χορηγοί της Ακαδημίας STAR VOLLEY αθλητικού υλικού για όλα τα τμήματα volley της Δραπετσώνας

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, δύο ΝΕΟΙ χορηγοί της Ακαδημίας STAR VOLLEY διέθεσαν σημαντικό μέρος του αθλητικού υλικού της περιόδου 2017-2018 για το τμήμα volley της Δραπετσώνας και προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη λίστα των επώνυμων Ελληνικών  επιχειήσεων που υποστηρίζουιν το έργο της Ακαδημίας STAR VOLLEY και ,μέσω της συνεργασίας αυτής, τον αθλητικό σύλλογο της Δραπετσώνας.

Στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει εκτενές (δημοσιογραφικό) αφιέρωμα στους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν το έργο της Ακαδημίας για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού volley μέσα απο στρατηγικές συνεργασίες.

Μετά την οριστικοποίηση και παρουσίαση του Business Plan της περιόδου 2017-2018, διατέθηκε απο τους χορηγούς το ακόλουθο πλούσιο αθλητικό υλικό:
A)  το σύνολο του αθλητικού υλικού σε προπονητικά μπλουζάκια για ΟΛΕΣ τις αγωνιστικές ομάδες και ομάδες υποδομών volley καλύπτοντας ΟΛΟΥΣ τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.
Την παραγωγή του εν λόγω αθλητικού υλικού επιμελήθηκε ο Νίκος Καλός και η εταιρεία του KALOS TOTAL FASHION MANAGEMENT τους οποίους ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για άλλη μια φορά.

Β)  το σύνολο του αθλητικού υλικού σε μπλουζάκια POLO για ΟΛOΥΣ τους προπονητές και βοηθούς στις αγωνιστικές ομάδες και ομάδες υποδομών volley του συλλόγου της Δραπετσώνας..

Την παραγωγή του εν λόγω αθλητικού υλικού επιμελήθηκε ο Σπύρος Μακρόπουλος και η εταιρεία του S-MAK τους οποίους ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για άλλη μια φορά.

Τελος για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους δύο νέους χορηγούς, μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο της ενέργειας και της τεχνολογίας στην Ελλάδα που προστίθενται στήν ήδη μεγάλη λίστα των επιχειρήσεων που υποστηρίζουν το έργο της Ακαδημίας και των επιλεγμένων στρατγικών συνεργασιών με αθλητικούς συλλόγους στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube