Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας volley του Αστέρα Νίκαιας, ο Ερμάλ ΤΣΙΚΟΓΙΑ

Η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημία Star Volley ανακοινώνουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες του προπονητικού team με βάση το σχήμα και τη φιλοσοφία των  αγωνιστικών ομάδων του Αστέρα Νίκαια την περίοδο 2019-2020.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΡΜΑΛ ΤΣΙΚΟΓIA.

Με φιλοσοφία ανάλογη με αυτή με την οποία η γυναικεία ομάδα πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους τις προηγούμενες χρονιές, ο Αστέρας Νίκαιας εμπιστεύεται έναν πετυχημένο προπονητή και ένα πολύ ταλαντούχο και νεανικό ρόστερ έχοντας ως στόχο μια ανάλογη πορεία με την περσινή που έφερε τη νεοφώτιστη τότε ομάδα στην τρίτη θέση της κατάταξης. Με πολύ συστηματική δουλειά και στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης που εφαρμόζεται, ο Ερμάλ θα αξιοποιήσει το ταλέντο, τις δυνατότητες και την επιθυμία των αθλητριών να ζητήσουν το επόμενο βήμα. Το μόνο βέβαιο εκτός από τη δίψα για τη διαρκή εξέλιξη των αθλητριών, είναι η δέσμευση της ομάδας προς τους φιλάθλους της ότι θα δίνει στο γήπεδο σε καθε αγώνα το 100% για την νίκη !

Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν ως Βοηθοί προπονητές οι Νίκος Μαρμαρινός και Παναγιώτης Μαρούλης.

Ο Ερμάλ ΤΣΙΚΟΓΙΑ στο πλαίσιο του κάθετου μοντέλου ανάπτυξης, αναλαμβάνει επίσης  προπονητής στις αγωνιστικές ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων Α’ του Αστέρα Νίκαιας. Στόχος και στις δύο αναπτυξιακές αγωνιστικές ομάδες είναι να προχωρήσουν ένα βήμα πάρα πάνω από την επίτευξη των στόχων της προηγούμενης σεζόν παίζοντας καλό volley σε όλες τις κατηγορίες.

Ευχόμαστε στον Ερμάλ και σε όλη την ομάδα των τεχνικών καλή επιτυχία με υγεία !
 

                   

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube