Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Νίκη–πρόκριση για τις Κορασίδες Α΄της Δραπετσώνας. Πρόκριση στο Final Four της ΕΣΠΕΔΑ

Την Κυριακή 26.3.2017 η ομάδα των Κορασίδων αντιμετώπισε σε ένα καθοριστικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα του Αίολου Ταύρου σε έναν αγώνα από τον ο οποίο ο νικητής προκρίνονταν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Η ομάδα των Κορασίδων την οποία σταθερά υποστηρίζει η Ακαδημία Star Volley μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση επι της αξιόμαχης ομάδας του Αίολου νίκησε με 3-0 σετ και προκρίθηκε στην τελική φάση (Final Four) του πρωταθλήματος Κορασίδων μαζί με τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Πορφύρα και του Περιστερίου.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες που αυτή τη χρονιά παρά τις δυσκολίες, δούλεψαν συστηματικά ξεπερνώντας ατομικά και ομαδικά τα όποια προβλήματα και με χαμηλό προφιλ και πολύ δουλειά, πέτυχαν έναν ακόμη στόχο του συλλόγου που ήταν η πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια Ολγα Χατζηδημητρίου και το βοηθό προπονητή Νίκο Μαρμαρινό για τη μεγάλη αυτή επιτυχία για την οποία τόσοι πολλοί συνεργαστήκαμε μαζί τους και μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου από τον περασμένο Ιούλιο για να φθασουμε αργά και σταθερά σε αυτή τη σημαντική στιγμή.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου.

Αν ληφθεί υπ΄όψιν επίσης και η πρόκριση της ομάδας Β’ των Κορασίδων στην αντίστοιχη τελική φάση (Final Four) του πρωταθλήματος μαζί με τις ομάδες του Πανιωνίου, του Αλίμου και του Πορφύρα, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το σταθερό συγκρίσιμο μέγεθος της φετινής επιτυχίας.

Πάντοτε κρατώντας πολύ χαμηλούς τόνους, δε μπορεί παρά να υπενθυμίσουμε σε όλους μας την ιστορική φράση ενός μεγάλου αθλητή, του Νίκου Γκάλη, μετά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ιταλία, στο Ευρωμπάσκετ του 1987.
“Ναι, αυτή είναι η σημαντικότερη νίκη μας στην ιστορία. Μέχρι τον επόμενο αγώνα”.

Το ταξίδι για τις ομάδες Κορασίδων ξεκίνησε και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που και αυτή τη χρονιά προσπαθήσαμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε αυτή την προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια και των δύο ομάδων στις τελικές φάσεις !!!

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube