Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί ορισμένοι έχουν μπερδευτεί ...

Επειδή ήλθε σε γνώση μας ότι η Ακαδημία Star Volley προσέγγισε αθλητικούς συλλόγους ζητώντας συνεργασία μαζί τους, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα.
Ουδέποτε η Ακαδημία Star Volley προσέγγισε αθλητικούς συλλόγους την περίοδο 2016 ζητώντας συνεργασία. Όπως έχουμε δημόσια ανακοινώσει και δεσμευθεί η πράξη συνεργασίας με έναν αθλητικό σύλλογο δεν αποτελεί μια ευκαιριακή πράξη αλλά μια ευκαιρία κοινά στοχευμένης δράσης η οποία βασίζεται σε ξεκάθαρο αναπτυξιακό business plan με ελάχιστο χρονικό ορίζοντα 3ετίας και τη σαφή και κατηγορηματική δέσμευση της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου και της ακαδημίας για το σύνολο των αναπτυξιακών δράσεων που θα υλοποιηθούν.

Αυτό που μάλλον οι ελάχιστοι παράγοντες ορισμένων αθλητικών σωματείων δεν αντιλήφθηκαν (προφανώς λόγω της ενασχόλησής τους με πολύ σημαντικότερα projects) είναι το ακόλουθο κάλεσμα - προσφορά της Ακαδημίας Star Volley την οποία παραθέτουμε συνοπτικά (θα υπάρξει σχετικό Δελτίο Τύπου τις προσεχείς ημέρες) ευελπίστώντας ότι η δεύτερη ή τρίτη ανάγνωση για τους πιο δύσπιστους, θα γίνει πιο κατανοητή.

Η Ακαδημία Star Volley σταθερά προσηλωμένη στην υποστήριξη των υποδομών του ερασιτεχνικού volley, αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προγραμματος επικοινωνίας και προβολής μέσω της συνεργασίας της με το sportshero.gr στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού τηλεοπτικών ρεπορταζ σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία που αποδεδειγμένα υποστηρίζουν και επενδύουν στις αναπτυξιακές κατηγορίες (νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, εφήβων, παίδων).
Το project αυτό που θα "τρέξει" την περίοδο 2016-2017 ονομάζεται BUILDING RAPPORT και έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του 100% απο χορηγίες που έχει εξασφαλίσει ήδη η Ακαδημία Star Volley απο τους χορηγούς της που διαχρονικά υποστηρίζουν τις καινοτόμες δράσεις και προωτοβουλίες της στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.

Αυτό σημαίνει ότι οι αθλητικοί σύλλογοι στους οποίους θα απευθύνουμε την πρόσκληση προβολής και προώθησης των υποδομών τους ΔΕ θα επιβαρυνθούν ΚΑΝΕΝΑ κόστος για αυτή της παραγωγής (προβολή) η οποία επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την Ακαδημία Star Volley. Με άλλα λόγια για όσους δεν κατάλαβαν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για το σύλλογό τους. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σηματοδοτεί έναρξη οποιασδήποτε συνεργασίας με το εν λόγω σωματείο. Αυτό για να βάζουμε το πράγματα στη σωστή τους διάσταση και για να μην κυκλοφορούν ανυσπόστατες γνώμες, φήμες ή ανακρίβειες.
Σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ένας αθλητικός σύλλογος να μην επιθυμεί για τον οποιοδήποτε λόγο την ΔΩΡΕΑΝ προβολή και προώθηση του έργου που επιτελεί στις υποδομές αλλά δεν πρέπει να εκλαμβάνει την προσφορά της Ακαδημίας Star Volley ως κάτι διαφoρετικό απο αυτό που πραγματικά προσφέρει χωρίς να αναμένει οποιοδήποτε όφελος ή ανταπόδοση απο αυτή.

Αυτά για την καταγραφή της πραγματικότητας και ραντεβού σε λίγο καιρό με τα πολύ επίκαιρα ρεπορτάζ αθλητικών συλλόγων και περιοχών που αγαπούν και επενδύουν σις υποδομές του ερασιτεχνικού volley.

H Ακαδημία Star Volley θα είναι πρωτοπόρος στο να τις στηρίζει και να αναδεικνύει την προσπάθειά τους προς όφελος της ανάτυξης του volley στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube