Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ολοκλήρωση συνεργασίας STAR VOLLEY ACADEMY με το τμήμα volley της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/5/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ STAR VOLLEY ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Η Ακαδημία STAR VOLLEY ανακοινώνει την ολοκλήρωση της 3ετούς συνεργασίας της με το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

H 3ετής (2015-2018) αυτή συνεργασία κατά τη διάρκεια της οποίας επενδύθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό οικονομικής χορηγικής υποστήριξης, κρίνεται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη και σηματοδότησε έναν αριθμό σημαντικών και αναγνωρίσιμων επιτυχιών για τις ομάδες υποδομών και αγωνιστικές ομάδες volley του συλλόγου συνεισφέροντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση του “ονόματος” και της προσφοράς του αθλητικού συλλόγου στο ερασιτεχνικό volley.

Κατά τη διάρκεια αυτού του όμορφου ταξιδιού, είχαμε την ευκαιρία να γνωρισθούμε και να συνεργασθούμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με αξιόλογους ανθρώπους και εθελοντές, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών και μέλη της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες για το μέλλον.
Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του τμήματος volleyκ. Γιώργο Κογκαλίδη για την 3ετή αυτή συνεργασία και την υποστήριξή του στην υλοποίηση του σύγχρονου μοντέλου της Ακαδημίας STAR VOLLEY στο σύλλογο της Δραπετσώνας και κατ΄επέκταση στο ερασιτεχνικό volley.

Έχοντας πλέον εξασφαλίσει ένα πολύ σοβαρό υπόβαθρο κατανόησης και επιτυχούς εφαρμογής σύγχρονων και επαγγελματικών τεχνικών και μεθοδολογιών υποστήριξης στο σύλλογο, είμαστε βέβαιοι ότι ο δρόμος των επιτυχιών για το τμήμα volley της Δραπετσώνας θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα όσο και στα αγωνιστικά τμήματα και την ανδρική και γυναικεία ομάδα volley του συλλόγου.

Και επειδή κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ΝΕΕΣ αθλητικές συνεργασίες της Ακαδημίας STAR VOLLEY στην περιοχή της Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τότε, θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις σημαντικές στιγμές αυτής της διαδρομής οι οποίες αποδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο τα οφέλη αλλά και τις προοπτικές της συνέχειας μιας επιτυχημένες αθλητικής συνεργασίας με τον αθλητικό σύλλογο.

Αθλητική περίοδος 2015-2018

Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες για το μέλλον στο σύλλογο της Δραπετσώνας και όλους τους ανθρώπους της.

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας
STAR VOLLEY

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube