Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Πρόσκληση συνεργασίας – Υπηρεσίες Web TV για την περίοδο 2017-2018

Η Ακαδημία STAR VOLLEY διαχειρίζεται ένα σημαντικό προυπολογισμό τον οποίο εμπίστεύεται στην Ακαδημία ένας μεγάλος αριθμός επώνυμων χορηγών με σκοπό κάθε χρονιά να κατευθύνεται σε επιλεγμένες δράσεις ανάπτυξης και προώθησης του ερασιτεχνικού volley.
Όπως συμβαίνει κάθε χρονιά τέτοια εποχή, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των χορηγικών δράσεων υποστήριξης με τους συνεργαζόμενους αθλητικούς συλλόγους στον τομέα της προβολής και επικοινωνίας, η Ακαδημία STAR VOLLEY αναζητά για την αθλητική περίοδο 2017-2018 συνεργάτη για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών Web TV των τμημάτων volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.

Συγκεκριμένα,οι υπηρεσίες WEB TV που ζητούνται, είναι οι ακόλουθες:

Α)  “Live” μεταδόσεις αγώνων   Ανδρικής / Γυναικείας ομάδας volley αθλητικού συλλόγου.
Β)  Ρεπορτάζ – Στιγμιότυπα αγώνων ομάδων υποδομών αθλητικού συλλόγου.

Συνολικά το έργο της περιόδου 2017-2018 για το οποίο ζητείται η υποβολή οικονομικής προσφοράς από τους ενδιαφεόμενους, περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ

1)   Η αποδεδειγμένη επάρκεια στην παραγωγή και εξυπηρέτηση αντίστοιχων έργων.
2)   H άριστη συνεργασία με τους διαπιστευμένους συνεργάτες - δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται η Ακαδημία.
3)   Η κάλυψη των "live" αγώνων, πρέπει να γίνεται με δύο (2) τουλάχιστον κάμερες και να υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης των φάσεων.
4)   Στο τέλος των "live" αγώνων, θα υπάρχουν σύντομες συνεντεύξεις με τους προπονητές των ομάδων και απο μία αθλητρια / αθλητή κάθε ομάδας.
5)   Οι αγώνες θα «ανεβαίνουν» στο κανάλι της Ακαδημίας Star Volley (youtube) και του φορέα αφού πρώτα βγεί Δελτίο Τύπου της ακαδημίας Star Volley (Χρόνος παράδοσης: το αργότερο μία ημέρα μετά την ημέρα του αγώνα)
6)   Ομμοίως και οι συνεντεύξεις σε ξεχωριστό video - σύμφωνα με τα προαναφερθέντα.
7)   Ολα τα 15λεπτα τηλεοπτικά ρεπορτάζ στις αναπτυξιακές ομάδες απαιτούν επεξεργασία (μοντάζ) ώστε η εικόνα να είναι η καλύτερη δυνατή για την προβολή των νεαρών αθλητών και αθλητριών αλλά και των προπονητών τους.
8)   Στο τέλος ή στην αρχή των 15λεπτων τηλεοπτκών ρεπορτάζ (για την οικονομία του χρόνου) θα υπάρχουν σύντομες συνεντεύξειςκαι των 2 προπονητών ώστε να έχει τη δυνατότητα και ο άλλος σύλλογος να προβάλλει το έργο του στις αναπτυξιακές κατηγορίες.
9)   Τα 15λεπτα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τις αναπτυξιακές ομάδες θα «ανεβαίνουν» στο στο κανάλι της Ακαδημίας Star Volley (youtube) και του φορέα αφού πρώτα βγεί Δελτίο Τύπου της ακαδημίας Star Volley (Χρόνος παράδοσης: το αργότερο Δευτέρα απόγευμα μετά το Σαββατοκύριακο του αγώνα)
10) Για τους 4-5 επώνυμους χορηγούς (επιχειρήσεις) της Ακαδημίας Star Volley που χρηματοδοτον το συγκεκριμένο ετήσιο πλάνο προβολής και επικοινωνίας, θα δημιουργηθεί ένα ολιγόπλεπτο video-αφιέρωμα στα γραφεία τους με συνεντεύξεις και προβολή των δρασηριοτήτων τους (θα απαιτηθεί μία τουλάχιστον κατά τόπο επίσκεψη).
11) Στην παραγωγή των videos των χορηγών, θα υπάρχει συνεργάτης (σκηνοθέτης) της Ακαδημίας που θα υποστηρίξει το παραγόμενο έργο. Λογική προυπόθεση είναι η άριστη συνεργασία του φορέα που θα αναλάβει το έργο με το συνεργάτη της Ακαδημίας Star Volley.
12) Αναλυτικά, η χρονική κατανομή και το πρόγραμμα υλοποίησης του έργου είναι η ακόλουθη:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
Παρακαλούμε να γίνει αναφορά και σύντομη περιγραφή των τεχνικών μέσων που θα χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση του προαναφερθέντος έργου όπως επίσης και ο αριθμός των συνεργατών που θα χρησιμοποιηθούν ανά μονάδα έργου.

Η Ακαδημία STAR VOLLEY καλωσορίζει την υποβολή προσφορών από όλους τους φορείς και ανεξάρτητους παραγωγούς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Η περίοδος υποβολής των οικονομκών προσφορών ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017. Να σημειωθεί ότι η αποστολή της οικονομικής προσφοράς εκ μέρους των ενδιαφερομένων θα γίνει την εβδομάδα 16-21 Αυγούστου 2017. Μετά την καταληκτική ημερομηνία, προσφορές που θα υποβληθούν, δε θα ληφθούν υπ΄όψιν. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν μόνον μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) της Ακαδημίας στην πάρα κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
Vassilis [dot] Tzortzis [at] starvolley-academy [dot] gr

Είμαστε βέβαιοι ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαζί με το συνεργάτη που θα επιλεγεί από τη διαδικασία, θα συνεχίζουμε να εκπλήσσουμε ευχάριστα το κοινό του ερασιτεχνικού volley, δημιουργώντας επιπρόσθετη αξία στους συνεργαζόμενους (και όχι μόνον) αθλητικούς συλλόγους αναδεικνύοντας το έργο τους, τους προπονητές και τις διοικήσεις τους με τους οποίους έχουμε τη χαρά της στρατηγικής συνεργασίας αλλά το κυριότερο αναδεικνύοντας την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
Διευθυντης Ακαδημίας STAR VOLLEY

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube