Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Όροι Χρήσης του διαδικτυακού τόπου starvolley-academy: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Οπως συμβαίνει στην έναρξη κάθε νέας αθλητικής περιόδου, ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιλέγουν το δικτυακό τόπό starvolley-academy.gr για την Πολτική και τους όρους χρήσης που διέπουν την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία τους σε αυτόν.

Εν όψει της ανάρτησης φωτογραφιών των αθλητών και αθλητριών απο τις αγωνιστικές δραστηριότητες των ομάδων volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας στον επίσημο ιστότοπο (site) της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY, σας γνωρίζουμε την Πολιτική και τους Όρους Χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου. Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η Πολιτική και οι Όροι Χρήσης του δικτυακού τόπου θα βρίσκονται αναρτημένες στο site της Ακαδημίας (www.starvolley-academy) και στις δικτυακές σελίδες που "φιλοξενούν" τις αναρτήσεις που γίνεονται σε αυτόν, ώστε όλοι να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν.

Η Πολιτική και οι Όροι χρήσης των επίσημων δικτυακών τόπων (sites) του συλλόγου, έχουν εγκριθεί απο τη Διοικητική ομάδα της Ακαδημίας η οποία αντιμετωπίζει τα θέματα του διαδικτύου και των προσωπικών δεδομένων με ιδιαίτερη επιμέλεια και ευθύνη.

Τέλος σε περίπτωση που αθλητής ή αθλήτρια, γονέας ή κηδεμόνας δεν επιθυμεί την ανάρτηση της φωτογραφίας του, παρακαλούμε να μας το γνωρίσει εγγράφως (στην Ειδική Φόρμα που θα ζητήσει απο τον Έφορο της ομάδας του ή τη Γραμματεία) ή να αποστείλει μήνυμα στη στήλη ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΑΣ (Κατηγορία: ΓΟΝΕΙΣ) για να φροντίσουμε για την μη δημοσίευσή της σε αυτόν.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικές Πληροφορίες – Όροι Χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ XΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.
Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ,  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (LINK) ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Ο κάθε χρήστης ή επισκέπτης που επιχειρεί να εισέλθει ή εισέρχεται και αποκτά πρόσβαση  στις πληροφορίες και τις υπηρεσίες αυτής της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε άλλη, η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία της Ακαδημίας Volley STAR VOLLEY ACADEMY, τεκμαίρεται αμάχητα ότι συναινεί ανεπιφύλακτα με τους κατωτέρω όρους και τις συνθήκες χρήσης που αφορούν το σύνολο του περιεχομένου, των κειμένων, των συμβόλων, των σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών, των αρχείων και των περιεχομένων αυτών, των όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου, και γενικά  με ο,τιδήποτε  περιλαμβάνεται σ’ αυτήν και αποδέχεται την αποποίηση ευθύνης του διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας, όπως αυτή ισχύει νόμιμα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

1. Αντικείμενο ιστοσελίδας – Σκοπός.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ακαδημίας Volley STAR VOLLEY ACADEMY (εφεξής «STAR VOLLEY ACADEMY»), τελεί υπό την αιγίδα της και αφορά την δυνατότητα που παρέχεται στους χρήστες της ιστοσελίδας να κάνουν χρήση της εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των τμημάτων  volley των αθλητικών συλλόγων με τους οποίους συνεργάζεται.

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.starvolley-academy.gr/ και ο κάθε χρήστης δύναται να εισέλθει και να κάνει χρήση της εφαρμογής, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που οι χρήστες συμπληρώνουν κατά την επικοινωνίας τους, δεν καταχωρούνται σε καμία βάση δεδομένων.

2. Τρόπος συμμετοχής / Πρόσβαση
Ο χρήστης μπορεί να οδηγηθεί στο διακτυακό ιστότοπο της Πρότυπης Ακαδημίας Volley μέσω του ακόλουθου δίαυλου πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.starvolley-academy.gr/.
Τα διαδικτυακά εργαλεία της ιστοσελίδας και την εν γένει παρακολούθηση του διακτυακoύ ιστότοπου επιμελείται η εταιρία «WEBSYNERGY», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Λευκάδος 23.
Όπου στο παρόν αναφέρεται  «διαχείριση» της ιστοσελίδας εννοείται ότι αυτή διενεργείται από την Πρότυπη Ακαδημία Volley STAR VOLLEY ACADEMY η οποία είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την λειτουργία της ιστοσελίδας.

3. Σύμβαση χρήσης
Ο επισκέπτης/χρήστης  των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών αυτού του site παρέχει ανεπιφύλακτα τη συγκατάθεσή του στους παρόντες όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτό.
Συνεπώς, ο κάθε επισκέπτης/χρήστης  οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της. Εάν δεν συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να ελέγχει το περιεχόμενο  της ιστοσελίδας για ενδεχόμενες μεταγενέστερες  αλλαγές στους όρους χρήσης, όπως προσδιορίζεται κατωτέρω στον όρο υπ’ αριθμ. 7. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στους γενικούς όρους της σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

4. Ρητή Συγκατάθεση – Συναίνεση επισκεπτών
Επίσης όλοι οι επισκέπτες / χρήστες στην της ιστοσελίδα αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α)  ενημερώθηκαν για τους παρόντες όρους χρήσης και για την πολιτική απορρήτου από τη χρήση της ιστοσελίδας και της εφαρμογής.
(β)  είναι άνω των 18 ετών – σε άλλη περίπτωση απαιτείται συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων. Η συστηματική και επαναλαμβανόμενη επίσκεψης ή χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της, τεκμέρεται ότι γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων του ανήλικου / ανήλικης του οποίου / της οποίας ασκούν την επιμέλεια.
(γ)  η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω της ιστοσελίδα.
(δ)  Η συμμετοχή τους είναι σύμφωνη με το νόμο 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.
(ε)  δεν προσβάλλουν οποιαδήποτε  δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου ή έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες.
(στ) με τη συμμετοχή / χρήση της ιστοσελίδας δεσμεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία.
(ζ) παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά του διαδικτυακού τόπου και της διαχείρισης αυτού σε περίπτωση η STAR VOLLEY ACADEMY κρίνει ότι κάποιος χρήστης πρέπει  να αποκλειστεί από τη χρήση της ιστοσελίδας  για τους λόγους που αναφέρονται στους παρόντες όρους χρήσης.

5. Διάρκεια
Η STAR VOLLEY ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να διακόψει την ιστοσελίδα οποτεδήποτε, με τροποποίηση των παρόντων όρων.
Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει αυτοδικαίως από τη δημοσίευσή της στην Ιστοσελίδα αυτή και θα γίνεται  ανεπιφύλακτα αποδεκτή από τους χρήστες της.

6. Ευθύνη – Αποκλεισμός ευθύνης επισκεπτών/χρηστών
Οι επισκέπτες / χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των πληροφοριών και δεδομένων που υποβάλουν ή διανέμουν μέσω του δικτυακού τόπου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Σε καμία περίπτωση η STAR VOLLEY ACADEMY ή οι συνεργάτες της και οι σχετιζόμενες με αυτήν εταιρείες, οι εργαζόμενοι σε αυτό, δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι οποιουδήποτε είδους ζημιάς ή ευθύνης (π.χ. άμεση, έμμεση, τυχαία, παρεπόμενη, αστική ή ποινική) που προκύπτει από ενέργειες των χρηστών του δικτυακού τόπου και σε σχέση με αυτόν. Οιαδήποτε ζημία προκληθεί στο δικτυακό τόπο ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον επισκέπτη/χρήστη καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο τον επισκέπτη/χρήστη.
Για οποιαδήποτε ζημιά (θετική ή αποθετική ή άλλη) ή ηθική βλάβη προκληθεί δια της παρούσης ιστοσελίδας, από την ανάρτηση, δημοσίευση ή κοινοποίηση οιουδήποτε δεδομένου ή πληροφορίας, υπεύθυνος για την αποκατάσταση της είναι αποκλειστικά ο επισκέπτης/χρήστης από την συμμετοχή του οποίου προκλήθηκε  η ζημία ή η ηθική βλάβη.
Αν παρά τον όγκο των στοιχείων, πληροφοριών, περιεχομένων κλπ., η STAR VOLLEY ACADEMY πληροφορηθεί με οποιονδήποτε τρόπο την ύπαρξη στην ιστοσελίδα δεδομένων ή πληροφοριών  που προσβάλλουν την προσωπικότητα, την τιμή ή την υπόληψη οιουδήποτε τρίτου, και κατά την κρίση της επιφέρει ηθική βλάβη και περιουσιακή ζημία σε τρίτον, εγείρουν νομική ευθύνη ή παραβιάζουν με οποιονδήποτε τρόπο το νόμο, δικαιούται χωρίς προειδοποίηση:

α) Να διαγράψει άμεσα το συγκεκριμένο περιεχόμενο.
β) Να διακόψει την πρόσβαση του επισκέπτη/χρήστη, χωρίς καμία προηγούμενη  ενημέρωσή του.
γ) Να λάβει οποιοδήποτε κατά τη κρίση της νόμιμο μέτρο, για την  άρση της συγκεκριμένης προσβολής και την παράλειψή της στο μέλλον, και την αποτροπή της πρόκλησης οιασδήποτε ζημιάς σε τρίτους.

Ενδεικτικά από το πρόγραμμα αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α)  Όσοι αναρτήσουν ή δημοσιεύσουν ή αποστείλουν μέσω e-mail περιεχόμενο, που είναι αντίθετο με το Νόμο, τα χρηστά ήθη, είναι δυσφημιστικό ή αντιτίθεται στις Συνταγματικές έννοιες της προστασίας της ζωής, της τιμής, της περιουσίας, της αξίας του ανθρώπου ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων, ή συγκροτεί την υποκειμενική ή αντικειμενική υπόσταση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης ή χαρακτηρίζεται από ρατσιστική διάθεση.
(β) Όσοι αναρτήσουν ή δημοσιεύσουν ή αποστείλουν μέσω e-mail περιεχόμενο με πορνογραφικό υλικό, περιεχόμενο που προσβάλλει το Δημοκρατικό Πολίτευμα, το δικαίωμα ανεξιθρησκίας, την προστασία των μειονοτικών ομάδων, προωθεί το ρατσισμό και τη ξενοφοβία ή προσβάλλει τα ατομικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

7. Αλλαγή Όρων Χρήσης – Πολιτικής απορρήτου
Η STAR VOLLEY ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους οποτεδήποτε αυτός κρίνει σκόπιμο, ενημερώνοντας για τις τροποποιήσεις και αλλαγές τους επισκέπτες/χρήστες συμμετέχοντες, μέσω της ιστοσελίδας και στη θέση (link) «όροι χρήσης».
Η STAR VOLLEY ACADEMY ενδέχεται να αναθεωρήσει αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εσείς συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από οποιεσδήποτε τέτοιες αναθεωρήσεις και πρέπει, επομένως, να επισκέπτεστε περιοδικά αυτή τη σελίδα για να προσδιορίσετε τους σημερινούς όρους που σας δεσμεύουν.
Κάθε επιπλέον συμπλήρωση ή διόρθωση αυτών θα γίνεται παραδεκτά και μόνο από τη δημοσίευσή της στο συγκεκριμένο ιστότοπο. Από την δημοσίευση των όρων – και της πολιτικής απορρήτου, αυτοί θεωρούνται έγκυροι και ισχυροί και δεσμεύουν τους πάντες ως προς το περιεχόμενό τους με την επίσκεψη και χρήση της ιστοσελίδας.

8. Περιορισμός της ευθύνης που απορρέει από το site και τη διαχείρισή του.
Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η STAR VOLLEY ACADEMY ή τυχόν τρίτος διαχειριστής, τον οποίο θα έχει οριστεί για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία.
Επίσης η διαχείριση της ιστοσελίδας  δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη, σωματική ή υλική, ήθελε προκληθεί σε αυτόν σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τη συμμετοχή στην ιστοσελίδα ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η STAR VOLLEY ACADEMYκαι η WEBSYNERGY δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των συνδέσμων της παρούσας ιστοσελίδας και ο κάθε επισκέπτης της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχεται εκ των προτέρων τον αποκλεισμό  της σχετικής ευθύνης της STAR VOLLEY ACADEMY από τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων και των περιεχομένων τους.
Περαιτέρω, η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν εγγυάται ότι οι σελίδες και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν παρέχεται η εγγύηση ότι ο παρών ιστότοπος ή οι διακομιστές «servers» μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.
Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους, σχετικά με εκούσια από μέρους του επισκέπτη/χρήστη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών, ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους.

Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών»,  υπερσυνδέσμων ή διαφημιστικών συνδέσμων. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση, ο κάθε επισκέπτης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες , οι οποίες και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Η διαχείριση της ιστοσελίδας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων και των ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει ή με τα οποία συνδέεται κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσεις ή παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους για τη διευκόλυνση του χρήστη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η STAR VOLLEY ACADEMY δεν είναι υπεύθυνη για τις πολιτικές προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των άλλων δικτυακών τόπων και σε κάθε περίπτωση, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που προβλέπεται στους παρόντες όρους δεν εφαρμόζεται σε αυτές τις ιστοσελίδες. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του κάθε δικτυακού τόπου που επισκέπτεστε.

9. Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα τυχόν σχέδια, τα κείμενα και γενικά όλα τα αρχεία της ως άνω ιστοσελίδας  ανήκουν στην  πνευματική ιδιοκτησία της STAR VOLLEY ACADEMY και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την αναφορά της πηγής προέλευσης και σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της STAR VOLLEY ACADEMY.

10. Προσωπικά Δεδομένα
Στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα ΔΕΝ θα ζητηθεί ποτέ και για οποιοδήποτε λόγο άλλου είδους στοιχείο για την προσωπικότητα του κάθε επισκέπτη/χρήστη και άλλου είδους προσωπικά δεδομένα από την ιστοσελίδα της STAR VOLLEY ACADEMY ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ πέραν της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα ζητηθεί οιαδήποτε τέτοιου είδους καταχώρηση.

11. Εφαρμοστέο δίκαιο και Δωσιδικία
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή η την εφαρμογή του παρόντος αποκλειστικά αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube