Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

4η εκπομπή Ακαδημίας STAR VOLLEY «Το Αναπτυξιακό Βόλεϊ συναντά το Μέλλον του Αθλητισμού» 16.2.2016

Με πολύ αγάπη και πάθος για αυτό που σχεδιάσαμε, προσφέρουμε την 4η εκπομπή για τις υποδομές στους αθλητές και αθλήτριες volley της Ακαδημίας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας αλλά και με αναφορές και αφιερώματα και σε άλλους αθλητικούς συλλόγους, στους φίλους του ερασιτεχνικού volley και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο φίλο και υποστηρικτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα.
Η εκπομπή είναι προσφορά της Ακαδημίας STAR VOLLEY σε παραγωγή του sportshero.gr ενώ μεγάλος χορηγός της παραγωγής είναι η Επιθεώρηση Πωλήσεων ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥ της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζεται δύο φορές καθε μήνα (κάθε δεύτερη Τρίτη στις 19:00) μέχρι τον Ιούνιο 2016.

Ελπίζουμε να βρείτε και αυτή την εκπομπή ενδιαφέρουσα και ενημερωτική όσον αφορά την ανάδειξη και προβολή του έργου που γίνεται στις αναπτυξιακές ομάδες του ΔΑΣ Δραπετσώνας αλλά και άλλων αθλητικών σωματείων στην ΕΣΠΕΔΑ που διακρίνονται για τη συστηματική ενασχόλησή τους με την ανάπτυξη των υποδομών στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.
Τα θέματα της εκπομπής όπως κάθε φορά πολλά και ενδιαφέροντα για τους φίλους και υποστηρικτές των αναπτυξιακών ομάδων volley και των πρωταγωνιστών του αθλήματος που είναι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες volley.

Δείτε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο (link):
https://youtu.be/21ONp9cVWws

Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους των σωματείων με τους οποίους ήλθαμε σε επαφή, τους προπονητές και προπονήτριες αλλά καί ΟΛΩΝ όσων συνέβαλλαν στο να δημιουργηθεί αυτή η ευκαιρία επικοινωνίας με την οποία επιθυμούμε να σας κρατήσουμε συντροφιά μέχρι το τέλος της φετεινής αθλητικής περιόδου.

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας

 

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube