Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Πληροφορίες για τους χορηγούς

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό project που έχει παράλληλα βαθιά κοινωνική διάσταση φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε μια "Αθλητική Ακαδημία Αριστείας" με επιλεκτικές συνεργασίες σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, ΔΕ θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί αν δεν είχε εκ των προτέρων εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Χορηγών και των Υποστηρικτών της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΏΝ ΤΗΣ ΑΚΗΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΤΟΥΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με το ενδεχόμενο χορηγικής υποστήριξης και του μεγάλου έυρους ανταποδοτικών οφελειών που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πολλούς επώνυμους χορηγούς μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο της Πρότυπης Ακαδημίας κ. Βασίλη Τζώρτζη (Vassilis [dot] Tzortzis [at] starvolley-academy [dot] gr) για να ορισθεί μια συνάντηση κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους Υπεύθυνους του αθλητικού σωματείου, να σας ξεναγήσουν στους αθλητικούς χώρους και να παραλάβετε το Ειδικό Πληροφοριακό Υλικό για τους Χορηγούς της Ακαδημίας.
 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube