Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Προπονητές

Όπως απαιτείται σε όλες τις προσπάθειες που στοχεύουν σε μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό αποτέλεσμα στα ομαδικά αθλήματα, ο σωστός προγραμματισμός και η αποτελεσματική συνεργασία με τους προπονητές αποτελεί έναν απο τους πιο βασικούς παράγοντες επιτυχίας.

Η προσέγγιση αυτή δεν είναι δυνατόν να απουσίαζει απο μια τόσο σημαντική προσπάθεια που γίνεται απο την Πρότυπη Ακαδημία Star Volley σε συνεργασία, σχεδιασμό και υλοποίηση με τον αθλητικό σύλλογο ΔΑΣ Δραπετσώνας.

Μια ομάδα τεχνικών - απο τις πολυπληθέστερες ομάδες τεχνικών που ένας αθλητικός σύλλογος είναι σε θέση να διαθέσει για τις υποδομές του στο χώρο του αναπτυξιακού volley - με μεγάλη εμπειρία αλλά πάνω απο όλα επαγγελματισμό και αγάπη στην καθοδήγηση και ανάπτυξη αθλητών και αθλητριών, μακριά απο τα "φώτα" και τις "σειρήνες" της άσκοπης δημοσιότητας και των δημοσίων σχέσεων, εργάζονται μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες δημιουργώντας αργά και σταθερά τις επόμενες γενιές ισχυρών αθλητών volley και προσωπικοτήτων, πολύτιμες μονάδες στην κοινωνία.

Σας περιμένουμε να τους γνωρίσετε απο κοντά και να συζητήσετε μαζί μας και μαζί τους πριν τους εμπιστευθείτε τα παιδιά σας, τους μελλοντικούς καλούς αθλητές και αθλήτριες και ισχυρές προσωπικότητες που τόσο πολύ ανάγκη έχει η κοινωνία μας.

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Όλγα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Όλγα

Προπονήτρια Γυναικείας Ομάδας ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)
Head Coach Ακαδημίας STAR VOLLEY ACADEMY

Λίγα λόγια για την Όλγα:

Με πλούσια αθλητική εμπειρία ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, έχει πολυετή εμπειρία στη συστηματική ανάπτυξη και καθοδήγηση αθλητών και ομάδων υποδομών.

Την προπονητική της καριέρα ξεκίνησε το 1991 όταν είχε υπό την καθοδήγηση της τις Ακαδημίες του ομαδας volley Ολυμπιακού.
Την περίοδο 1994-1997, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley του Παλαιού Φαλήρου ενώ διετέλεσε προπονήτρια των ομάδων κορασίδων και νεανίδων του συλλόγου.
Την περίοδο 1997-1999, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley του Πειραικού ενώ διετέλεσε προπονήτρια των ομάδων κορασίδων του συλλόγου.
Την περίοδο 2000-2001, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley της Προοδευτκής.
Την περίοδο 2006-2010, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley του Απόλλωνα Κερατσινίου ενώ διετέλεσε προπονήτρια των ομάδων κορασίδων και νεανίδων του συλλόγου. Συνεργάτης του προπονητή Μ. Τριανταφυλίδη στη γυναικεία ομάδα volley του συλλόγου στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2010-2014, διετέλεσε προπονήτρια της ανδρικής ομάδας volley του συλλόγου.
Την περίοδο 2014-2015 ήταν μια πολύ απαιτητική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας συνεργάστηκε με τον αθλητικό σύλλογο ΔΑΣ Δραπετσώνας αναλαμβάνοτας και καθοδηγώντας πολλές αγωνιστικές ομάδες volley και υποδομών του συλλόγου και συγεκριμμένα τη γυναικεία ομάδα, τις ομάδες κορασίδων, παγκορασίδων και νεανίδων, των ομάδων Παίδων και Παμπαίδων του συλλόγου. Αυτό επέτρεψε την εκτιμηση και αξιολόγηση τόσο του αθλητικού δυναμικού αλλά και τη συνεισφορά για το σχεδιασμό του επόμενου "βήματος" ανάπτυξης και ανάδειξης αθλητών και αθλητριών volley. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν και την ίδια περίοδο η ομάδα παγκορασίδων προκρίθηκε στο Final 4 ΕΣΠΕΔΑ κατακτώντας την 3η θέση.

Το έτος 2015 είναι μια χρονιά ορόσημο συμμετέχοντας απο τα αρχικά στάδια στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των τεχνικών δράσεων και ενεργειών - συνεισφέροντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά - στην υλοποίηση της συνεργασίας της Πρότυπης Ακαδημίας Star Volley Academy και το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας αναλαμβάνοντας το ρόλο και τις υπευθυνότητες της Head Coach της Ακαδημίας.
Την περίοδο 2015-2016 αναλαμβάνει προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας καθώς επίσης και των ομάδων νεανίδων και κορασίδων ενώ επέβλεψε τη στελέχωση της ομάδας των συνεργατών της στο τεχνικό επιτελείο (βοηθοί και προπονητές αγωνιστικών ομάδων υποδομών) η οποία ανέλαβε αντίστοιχους ρόλους και καθήκοντα καθοδήγησης των ομάδων.
Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάδειξης Αθλητών (Talent Management) της Ακαδημίας η οποία αναφέρεται στην επαγγελματική διαχείριση των διαδικασιών αναγνώρισης και ανάδειξης ταλέντων σε τέσσερις μεγάλες γεωγραφικές περιοχές της Αττικής (σε πρώτη φάση).
Συνεργάζεται στενά με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας για την επίλυση κάθε σχετικού θέματος που προκύπτει στο πλαίσιο αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας και μοναδικής επαγγελματικής προσπάθειας στο χώρο της ανάδειξης και υποστήριξης των υποδομών του ερασιτεχνικού volley.

Ενα πλούσιο βιογραφικό με μακρά διαδρομή και εμπειρία στην καθοδήγηση και ανάπτυξη ομάδων υποδομών όπως επίσης και ανδρικών και γυναικείων ομάδων volley πολλών συλλόγων.

H Head Coach χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια στο απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει και δεσμευόμαστε ότι θα διαθέσουμε κάθε μέσο και δυνατότητα που η Ακαδημία Star Volley είναι σε θέση να εξασφαλίσει - στην ίδια και την ομάδα της - σε αυτή την κατεύθυνση.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία !

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ Δημητρης ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ Δημητρης

Προπονητής Ανδρικής Ομάδας ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)

Λίγα λόγια για το Δημήτρη:

Eίναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα την πετοσφαίριση.
Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1997-1998, όταν είχε υπό την καθοδήγηση του την ομάδα παμπαίδων του Άρη Νίκαιας, ενώ ταυτόχρονα ήταν Β΄ προπονητής στην αντρική ομάδα του ίδιου συλλόγου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 1998-1999, με την ομάδα παμπαίδων του Άρη Νίκαιας, αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΑ, ενώ την ίδια περίοδο διοατέλεσε Β΄ προπονητής στο αντρικό τμήμα του συλλόγου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 1999-2000, διετέλεσε προπονητής της ομάδας παίδων στον Άρη Νίκαιας, ενώ με την αντρική ομάδα πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2000-2001, διετέλεσε προπονητής της ομάδας παμπαίδων του Άρη Νίκαιας, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα διετέλεσε και προπονητής στον αθλητικό σύλλογο ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής Β΄ ΕΣΠΕΔΑ κερδίοζντας την άνοδο στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Την περίοδο 2001-2002, διετέλεσε προπονητής της ομάδας παίδων της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία αναδείχτηκε 2ος πρωταθλητής Ελλάδας.
Την περίοδο 2002-2003, διετέλεσε προπονητής της ομάδας κορασίδων της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας.
Την περίοδο 2003-2004, διετέλεσε προπονητής της ομάδας νεανίδων της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία αναδείχτηκε 2ος πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ παράλληλα οδήγησε την ομάδα κοριτσιών του 6ου Λύκειου Νίκαιας, στην 6η παγκόσμια θέση.
Την πέριοδο 2004-2005, διετέλεσε προπονητής στην ομάδα γυναικών της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ κερδίζοντας την άνοδο στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Την περίοδο 2005-2006, διετέλεσε Β΄ προπονητής στην ανδρική ομάδα της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2006-2007, διετέλεσε Α΄ προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, την οποία οδήγησε στην παραμονή της στην Α2 Εθνική κατηγορία, παρά τα τεράστια προβλήματα της ομάδας εκείνη τη χρονιά.
Στη συνέχεια ο κ. Χατζημιχάλης, μετανάστευσε για επαγγελματικούς λόγους στις ΗΠΑ και επανήλθε το 2011 στα πάτρια εδάφη, προλαβαίνοντας στο τέλος της περιόδου να συνεργαστεί με τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Γ. ΖΩΗ.
Την περίοδο 2011-2012 διετέλεσε Α΄ προπονητής της ανδρικής ομάδας ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - Άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Την περίδοδο 2012-2013 διετέλεσε προπονητής της ομάδας παμπαίδων ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - 2η θέση στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου.
Την περίοδο 2013-2014 διετέλεσε προπονητής της ομάδας έφηβων ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - 2η θέση στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου καθώς επίσης και της ομάδας παίδων ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - 3η θέση στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου.

Ενα πλούσιο βιογραφικό με μακρά διαδρομή και εμπειρία στην καθοδήγηση και ανάπτυξη ομάδων υποδομών όπως επίσης και ανδρικών και γυναικείων ομάδων volley πολλών συλλόγων.

ΠΛΗΘΗΣ Γιάννης ΠΛΗΘΗΣ Γιάννης

Προπονητής Ομάδας Εφήβων - Παίδων ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)

Λίγα λόγια για το Γιάννη:

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1984-1985 στο παιδικό του Φάρου Κερατσινίου.
Στη συνέχεια ανέλαβε Β΄ προπονητής στην ομάδα παίδων του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.
Την περίοδο 1986 μέχρι και το 1990, ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του Ερμή Πειραιά, με την οποία κάθε χρόνο κατακτούσε την άνοδο και ανέβαινε κατηγορία από την Ε΄Κατηγορία (ναι!!! υπήρχε τότε και 5η κατηγορία) φθάνοντας στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Την περίοδο 1990-1991 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Πειραικού.
Την περίοδο 1991-1992 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Απολλώνιου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 1992-1993 ανέλαβε το ανδρικό τμήμα ΑΓΕ Χαλκίδας στη Β΄ Εθνική.
Το χρονικό διάστημα 1994 μέχρι το 1997, ανέλαβε το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Καμινίων.
Το χρονικό διάστημα 1998 μέχρι το 2000, ανέλαβε το ανδρικό τμήμα της Αρμενικής.
Την περίοδο 2000-2001 ανέλαβε την ανδρική ομάδα του Φάρου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Το χρονικό διάστημα 2001 μέχρι το 2005 ανέλαβε την ανδρική ομάδα του Χαιδαρίου με την οποία πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα κερδίζοντας την άνοδο στη Β΄ Εθνική.
Την περίοδο 2006-2010 με τα τμήματα volley της Δραπετσώνας κατέκτησε το 2010 με την ανδρική ομάδα το κύπελο ΕΣΠΕΔΑ, το 2008 με την ομάδα παμπαίδων έφτασε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (χάνοντας σε έναν καταπληκτικό τελικό στην Αλεξανδρούπολη  από τον τοπικό Εθνικό των Κουμεντάκη, Δαλακούρα κλπ με 3-2) και το 2010 με τη γυναικεία ομάδα το πρωτάθλημα Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι το Φεβρουάριο του 2012, ανέλαβε την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Αθήνας στη Β΄ Εθνική.
Το χρονικό διάστημα 2012-2015 ανέλαβε την την ανδρική ομάδα της Δραπετσώνας καθως επίσης και τις ομάδες κορασίδων - παγκορασίδων για τη χρονική περίοδο 2012-2014.

Ενα ακόμη πλούσιο βιογραφικό με μακρά διαδρομή και εμπειρία στην καθοδήγηση και ανάπτυξη ομάδων υποδομών όπως επίσης και ανδρικών και γυναικείων ομάδων volley πολλών συλλόγων και πάνω απο όλα αγάπη για το άθλημα και την ανάπτυξη.

ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ Δημήτρης ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ Δημήτρης

Προπονητής Ακαδημιών Κοριστσιών ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)
Ακαδημία STAR VOLLEY - Δραπετσώνα
Προπονητής -
Τμήμα Παλαιμάχων Ανδρών
Ballon Volley Ακαδημίες

Λίγα λόγια για το Δημήτρη:

Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή το 1984 στη Δραπετσώνας στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 1990.
Την περίοδο 1991-1993 αγωνίστηκε στον ΑΟ Θεμιστοκλή κατακτώντας την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Την περίοδο 1993-2001 αγωνίστηκε στη Δραπετσώνα στη Β' Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2001-2003 αγωνίστηκε στο Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης στη Γ' κατηγορία.
Την περίοδο 2003-2004 αγωνίστηκε στο Χαιδάρι κατακτώντας την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2004-2005 αγωνίστηκε στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης στην Α2' Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2007-2010 αγωνίστηκε στη Δραπετσώνα ολοκληρώνοντας την αθλητική δράση.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1991 και την περίοδο 1991-1993 ανέλαβε ως τις Ακαδημίες του ΑΟ Θεμιστοκλή.
Απο το 2010 προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αθλητικό σύλλογο Δραπετσώνας.
2010-2011: Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας volley του συλλόγου.
2011-2012: Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας volley του συλλόγου.
2013-2014: Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας volley του συλλόγου.
2014-2015: Προπονητής της Ομάδας volley Παλαιμάχων του συλλόγου - Κατάκτηση 2ης Θέσης στο τουρνουά Αντρών ΕΣΠΕΔΑ.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ Νίκος

Προπονητής Αναπτυξιακών Ομάδων ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)
Κορασίδες Γ' - Παγκορασίδες Γ'

Ακαδημία STAR VOLLEY - Δραπετσώνα
 

Λίγα λόγια για το Νίκο:

Αθλητής:
Περίοδος 2004-2009: Ομάδα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Περίοδος 2010-2015: Ομάδα volley Ολυμπιακού.
Περίοδος 2015-2016: Ομάδα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας.

 

Προπονητής:
Περίοδος 2013-2014: Ομάδα παγκορασίδων Γ' Δραπετσώνας.
Περίοδος 2014-2015: Ομάδα κορασίδων Γ' - παγκορασίδων Γ' Δραπετσώνας.

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Βοηθός Προπονητής - Γυναικεία Ομάδας ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)
Ακαδημία STAR VOLLEY - Δραπετσώνα

Λίγα λόγια για το Στέλιο:

Ξεκίνησε την αθλητική διαρομή το 2008 στην ομάδα του Απολλώνιου Κερατσινίου στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2008-2011 συμμετέχοντας στα τμήματα υποδομών (Παμπαιδικό- Παιδικό) και την ανδρική ομάδα.
Το έτος 2011 κατέκτησε την 1η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα Αττικής.
Την περίοδο 2011-2015 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο συμμετέχοντας στην Εφηβική και την ανδρική ομάδα.
Με τον Πανιώνιο την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε την 3η θέση στο εφηβικό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ ενώ την περίοδο 2014-2015 κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Εχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλές διοργανώσεις beach volley και συγκεκριμμένα:
Το έτος 2011 καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική φάση πανελληνίου εφήβων στην Πρέβεζα.
Το έτος 2012 καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην τελική φάση πανελληνίου νέων ανδρών την χρονιά στην Αιδηψό.
Το έτος 2012 καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική φάση πανελληνίου εφήβων στο Βόλο.
Την περίοδο 2012–2013 καταλαμβάνοντας την 1η θέση στα Regional της ΕΣΠΕΔΑ στη Δραπετσώνα και στο Allou Fun Park αντίστοιχα.
Το έτος 2013 καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην τελική φάση πανελληνίου νέων ανδρών στο Allou Fun Park του Ρέντη.
Συμμετοχή στις τελικές φάσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλλευ εφήβων και νέων ανδρών τις χρονιές 2011 έως και 2014.

Την περίοδο 2015-2016 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Βοηθού Προπονητή στη γυναικεία ομάδα volley της Δραπετσώνας

ΜΠΙΛΛΙΑ Πωλίνα ΜΠΙΛΛΙΑ Πωλίνα

Προπονήτρια Αναπτυξιακών Ομάδων ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)
Κορασίδες Β' - Παγκορασίδες Β'

Ακαδημία STAR VOLLEY - Δραπετσώνα
 

Αθλήτρια:
Περίοδος 2000-2004: Ομάδα volley Πειραικού.
Περίοδος 2004-2006: Ομάδα volley Φοίνικα Πειραιά.
Περίοδος 2006-2013: Ομάδα volley Ολυμπιακού.
Περίοδος 2013-2016: Ομάδα volley Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας.

Προπονήτρια:
Περίοδος 2014-2015: Ομάδα volley Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας.
Περίοδος 2015-2016: Ομάδα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας.

ΚΑΓΙΑΛΗΣ Γιώργος ΚΑΓΙΑΛΗΣ Γιώργος

Προπονητής Αναπτυξιακών Ομάδων ΔΑΣ Δραπετσώνας (2015-2016)
Παμπαίδες - Ακαδημίες Αγοριών

Ακαδημία STAR VOLLEY - Δραπετσώνα
 

Αθλητής:
Περίοδος 1984-1990: Ομάδα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Περίοδος 1990-1994: Ομάδα volley Ενόπλων Πολεμμικού Ναυτικού.
Περίοδος 1994-1996: Ομάδα volley Προοδευτικής.
Περίοδος 1996-1997: Ομάδα volley Περάματος.
Περίοδος 1999-σήμερα: Ομάδα volley Πυροσβεστικού Σώματος
Περίοδος 2004-2005: Ομάδα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας.
2010: Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων
(4η θέση, Κύπρος).
2015: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Σωμάτων Ασφαλείας (Virginia, ΗΠΑ)

Προπονητής:
Περίοδος 2005-2007: Ομάδα volley Χερσονήσσου Κρήτης (Ακαδημίες).

Απόφοιτος σχολής διαιτησίας Βόλεϊ του Πειραιά (1999).

 

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube