Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Σεμινάρια

Το έργο που απο κοινού έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου ΔΑΣ Δραπετσώνας, είναι ένα απο τα σημαντικότερα που έχουν προδιαγραφεί στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα και βασίζεται στη φιλοσοφία ανάπτυξης μεγάλων ακαδημιών του εξωτερικού χωρίς να αγνοεί τις ιδιαιτερότητες και τις απαραίτητες προσαρμογές που χρειάζεται να γίνουν για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της Ελληνικής πραγματικότητας.
Στην ουσία αυτό που η Πρότυπη Ακαδημία και ο αθλητικός σύλλογος προτείνουν είναι ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο διαχρονικής ανάπτυξης (long term operational model) στο χώρο των υποδομών volley.

Στην προσπάθεια αυτή να δημιουργηθεί "κουλτούρα" αθλητή / αθλήτριας υψηλών προδιαγραφών δε θα ήταν δυνατόν να απουσιάζει η ενδυνάμωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών σε βασικούς τομείς αθλητικής καλιέργειας που οδηγούν σε μια ολοκληρωμένη αθλητική προσωπικότητα όπως είναι ο τομέας της εκπαίδευσης.

Επαγγελματιές εκπαιδευτές της Eutrain αλλά και άλλοι εισηγητές, διοργανώνουν για τους αθλητές και αθλήτριες αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες τους μιας σειρά σεμιναρίων με απολύτως εξειδικευένα θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος και προσωπικής ανάπτυξης που κρίνονται υποστηρηκτικά και ενισχυτικά στον αθλητισμό και τα οποία στοχεύουν στην ευρύτερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας. Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένα απο αυτά:
-   Βασικά Διαιτησίας – Κανονισμοί – Συμπεριφορές.
-   Βασικό πλαίσιο συνεργασίας Εφόρων - Υποχρεώσεις και συμπεριφορές.
-   Δημιουργία κουλτούρας «νικητή» σε μια αγωνιστική ομάδα (team building).
-   «Ευ αγωνίζεσθαι»  - Αποδεικνύοντας το Fair Play στον αγώνα.
-   Διαφορετικότητα (anti-racism) και ενσωμάτωση.
-   Προστατεύοντας τον αθλητη (anti-doping).
-   Διαχείριση άγχους κατά τη διάρκεια του αγώνα (stress management).
-   Διαχείριση συγκρούσεων (conflict management) και πολλά άλλα !

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube