Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

2011, Τοπόλα

Το καλοκαίρι 2011 πρόσφερε μια σημαντική αθλητική εμπειρία στους αθλητές και αθλήτριες volley και τα μέλη της αποστολής του αθλητικού συλλόγου ΑΟΝ Αργυρούπολης που ταξίδεψαν στη Σερβία για τη συμμετοχή της ομάδας στο INTERNATIONAL VOLLEY CAMP TREND το διάστημα 24 Ιουνίου-5 Ιουλίου 2011.

Η εμπειρία αυτή ήταν που ώθησε τον υπογράφοντα και τους φίλους συνεργάτες του να αρχίσουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά την ιδέα της δημιουργίας μιας Ακαδημίας volley με διεθνή προοπτική και σχεδιασμό. Τα χρόνια πέρασαν, οι εμπειρίες αυξήθηκαν (καλές οι περισσότερες αλλά ακόμη πολυτιμότερες οι "κακές") και η ώρα ήλθε για το μεγάλο project της ίδρυσης και λειτουργίας της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY. Αν λάβει δε κανείς την ευκαιρία της συνεργασίας με έναν άνθρωπο γεμάτο πάθος και όραμα για το volley αλλά πάνω απο όλα φίλο, Γιώργο Κογκαλίδη που αγκάλιασε με εμπιστοσύνη εδώ και πολύ καιρό το εγχείρημα της ανάπτυξης υποδομών με όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά μέσα, διαδικασίες και ευκαιρίες, αντιλαμβάνεται κανείς τη δυναμική και προοπτική με την οποία ξεκινάει αυτή η προσπάθεια προς όφελος των υποδομών ενός μεγάλου και ιστορικού συλλόγου όπως είαι η Δραπετσώνα.

Στις αρχές κάθε μεγάλης αναπτυξιακής Ακαδημίας βρίσκεται το "σπάσιμο" των στεγανών του μικρόκοσμου εντός του οποίου κάθε ομάδα λειτουργεί, κινείται και εξελίσσεται. Μια απο τις μεγαλύτερες ευκαιριες προς αυτή την κατεύθυνση προσφέρουν οι διεθνείς αποστολές συμμετοχής σε Volley Camps με αγωνιστικές ομάδες απο διαφορετικές χώρες.

Εκμεταλλευόμενος το προσωπικό μου αρχείο και δίκην δημοσιογραφικής και "ποιητικής αδείας", θα προσπαθήσω να μεταφέρω ορισμένες απο τις χαρακτηριστικές στιγμές που περάσαμε στην αποστολή του έτους 2011 στη Σερβία συνοδεύοντας την αποστολή του αθλητικού συλλόγυ ΑΟΝ Αργυρούπολης ευχόμενος να ζήσουμε ανάλογες εμπειρίες στις αποστολές της Ακαδημίας στις "πρωτεύουσες" του Ευρωπαικού volley συνοδεύοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων που συνεργάζονται με την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ

Η αναχώρηση μένει πάντοτε αξέχαστη ....
Το πούλμαν αναχωρεί συνήθως μεταξύ 03:00 και 04:00 το πρωί για να φθάσει στον προορισμό του 15 -22 ώρες αργότερα ανάλογα με τη χώρα και την τοποθεσία (φυσικά υπάρχει και η επιλογή της μεταφοράς με αεροπλάνο).

Το ξενοδοχείο είναι μια όαση μετά απο ταξίδι τόσων ωρών ...

Η διεθνής ακαδημία ανοίγει τις πύλες της ...

Οι προπονητές "μεγάλα" ονόματα, πρόθυμοι να "δουλέψουν" με τους αθλητές απο όκες τις χώρες ...

 

 

Το πρόγραμμα απαιτητικό με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις κάθε ημέρα ...

Μια μοναδική εμπειρία ...
Η εμπειρία να παρακολουθεί κανείς έναν αγώνα κορυφής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Volley ανάμεσα σε δύο απο τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου στο Βελιγράδι - συνοδεία της ομάδας των Σέρβων προπονητών του Camp - για τον αγώνα ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες της Σερβίας και της Αργεντινής.


 

Επειδή υπήρχαν προπονήσεις, δε σημαίνει ότι δε γιορτάστηκαν οι σημαντικές στιγμές ...


 

Ραντεβού στην επόμενη αθλητική αποστολή ανάτυξης ...

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube