Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Χρυσοί χορηγοί

ΕΤΕΚΑ

ΕΤΕΚΑ

Η έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και του Προέδρου της Γ. Σπανού προς το αθλητικό και κοινωνικό έργο της Πρότυπης Ακαδημίας Volley, είναι αποφασιστικής σημασίας για την επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί σε αυτό το μεγάλης σημασίας έργο στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του.

Η εταιρεία μας εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, έναν τομέα ο οποίος κρίνεται εξαιρετικά σημαντικός για τη στήριξη και την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Εμείς στην ΕΤΕΚΑ, έχοντας επίγνωση του ρόλου μας, προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Η ΕΤΕΚΑ είναι μια δυναμική ελληνική επιχείρηση με ιδιαίτερη ευελιξία στη λήψη διοικητικών αποφάσεων και στις συνεργασίες της, επενδύοντας στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών της με υψηλή ποιότητα και φιλικές τιμές!

Με την παράλληλη, πολυετή πρωταγωνιστική παρουσία μας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, στηρίζουμε εμπράκτως την Πρότυπη Ακαδημία Volley και τον αθλήτικό σύλλογο της Δραπετσώνας στις κοινωνικές και στις αθλητικές δράσεις της, παραμένοντας αρωγοί στην διαρκή και ανιδιοτελή προσπάθεια των διοικούντων,για τη διατήρηση οραμάτων και αξιών, στοιχεία απαραίτητα στη δύσκολη σημερινή πραγματικότητα.

Καλή επιτυχία στο έργο της ανάπτυξης και υποστήριξης νέων αθλητών.

Γιώργος Σπανός
Πρόεδρος

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube