Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Web TV

Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 μια ακόμη σημαντική υπηρεσία προστίθεται στο "πακέτο" των υπηρεσιών που εξασφαλίσαμε για την υποστήριξη των αθλητικών δράσεων του αθλητικού σωματείου ΔΑΣ Δραπετσώνας και αφορά τη διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων volley μέσω Web TV.

   

Συγκεκριμένα σε συμφωνία με έναν απο τους χορηγούς επικοινωνίας που είναι το διαδικτυακό δημοσιογραφικό κανάλι sportshero.gr, θα μεταδοθούν πολλοί αγώνες των αγωνιστικών ομάδων των αθλητικού σωματείου ΔΑΣ Δραπετσώνας (4 αγώνες το μήνα) σύμφωνα με το πάρα κάτω πρόγραμμα:
-  Εξι (6) εντός έδρας αγώνας της γυναικείας ομάδας volley
-  Εξι (6) εντός έδρας αγώνας της ανδρικής ομάδας volley
-  T;esseriw (4) εντός έδρας αγώνες των ομάδων υποδομών κάθε μήνα (εκ περιτροπής ώστε να μεταδοθούν αγώνες ΟΛΩΝ των ομάδων υποδομών).

Ολοι οι αγώνες θα καλύπτονται με δημοσιογραφική κάλυψη (τηλεοπτική μετάδοση - σχολιασμός) και θα αναρτώνται την επόμενη ημέρα στο διαδικτυακό κανάλι του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας και της Ακαδημίας Star Volley στο YouTube.

Στον κόσμο των μέσων και της επικοινωνίας θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμνο απο οποιονnδήποτε "τόπο" και σε οποιονδήποτε "χρόνο" να μπορεί να παρακολουθεί και συνδέεται με τους πρωταγωνιστές και το αποτέλεσμα αυτής της πολύ σημαντικής προσπάθειας.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται απο ελάχιστους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα και αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προβολής και επικονωνίας προς τους χορηγούς της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY και της προσπάθειας που υποστηρίζουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν το προσεχές διάστημα.

Ελπίζουμε να απολαύσετε εσείς και οι οικογένειές σας ομορφους αγώνες στους οποίους πρωταγωνστές θα είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας και του συλλόγου.

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube